Tak potom mas smolu. Kedze nemas 18 tak ti ten pierc nikto seriozny nespravi a ked budes mat 18 tak si mozes skusit postavit hlavu a uvidis co to spravi...
ja som bola ako decko strasne napichana z piercu..a cakala som az do 18ky..a potom som si dala do nosa-ale po roku som si ho vytiahla lebo ma to "preslo"
ale momentalne sa tesim na tetovanie od mojho braceka
sak mas 15 rokov, povolenie od rodicov nepotrebujes, zober prachy a daj si pierc, ale myslim si ze dva pierci pod peru su skvor momentalne modny vystrelok ako nieco co ta bude drzat do konca zivota, ja mam v jazyku, dala som si v 14tich aj napriek zakazu rodicov, teraz to nelutujem, skor mi je to jedno...moji rodicia ma za to nevyhodily z domu ale neviem akych mas rodicov ty, skus to odhadnut ci sa ti oplati si pohnevat fotrovcov za v podstate pichovinu
@chvez ved ja si to dobre rozmyslim..ale kedze mi to bude robit brat, bude to taka spomienka a este to chcem mat ako "zasluhu" za maturu..pretoze matura je momentalne pre mna dolezitiy ciel a ked dobre dopadne chcem si dat na krk motyla..takeho zvlastneho.alebo mi nieco brat vymysli..
@15 no ako som spomenula, tak motyla..alebo nieco ine..neviem..este si to rozmyslim..a mozno nakonec nic nebude
@21 tak potom GL ja uz mam moje druheeee Ale podla mna by si si tu kerku mala navrhnut sama, kedze kerka by mala nieco symbolizovat alebo na nieco odkazovat. Alebo povedat brachovi predstavu a on nech to nakresli Potom cakam(e) foto
Prejde ta to zbytocne tratenie penazi, nicenia tela Keby bol modny vystrelok dat si hovno na hlavu chcel by si to? to je ako priklad, lebo tie pierci pod peru, do jazyka a tak viac menej celkovo su to len nejake modne vystrelky
ja praising mam(piercing)...nie,ze som sa nepytala..ale oznamila som..mozno som sproste malee decko co wsetko chce wyskusat..nepr dala som si aj tatoo malicke..o tom to newedia..myslim si,ze ked to welmi chces daj si to..ja zatial nelutujem..a mamca nakoniec skonstatowala..ze si ma uz newie bez toho predstawit..podla mna je to wec zwyku a ako ta maju radi..cize ako to prijmu..
taak stastne balenie,ked ta wyhodia z domu ked si ho das..
btw: este by som vsetkym detickam odporucila fajny pierc do jazyka-z nejakeho kovu, aby im po case odumrely zuby...muhahahahaha.....potom by ste sa rychlo spamatali
ja som tiez tuzila po piercingu... Omyl som rada ze som is nedala .. Ja viem je to cool ale nie zdrave..Tomu ver. Kamosky s tym mali same problemi... A preto som si to rozmyslela.. Ale ked to tak chces tak musis nejak presvedcit rodicov
Nasi s piercingami nemaju problem...Mala som na tvari dva,ale uz som si to vybrala,lebo mi to po par mesiacoch uz liezlo krkom a teraz to lutujem lebo mam deravy xicht A aj to spati tvar podla mna ved posudte mam fotky v albumoch...
No a teraz si roztahujem dieru(v uchu a nasi s tym nemaju problem paci sa im to tak do 15mm este.. ...Tetovania takisto
Treba im proste vysvetlit ze ked to bude vyzerat zle,neurobis hanbu im,ale sebe...A ze to budes lutovat ty,a nech ich to netrapi..
vyhodiť ťa urcite nevyhodia...to len ťa tak strasia...ja mam 3 piercingy...mamke sa to nepaci, ale zvykla si...vlastne ten treti neni az tak napadny(jazyk)... no ale urcite si dam spravit este nos a peru a mozno aj klitoris no a komu sa nepaci, tomu sa nepaci... radsej sa budem hadat s rodicmi do konca zivota ako byt bez piercingu
vela stastia pri hadkach, a zelam aby v spravny cas spravne slova ti na jazyk prisli
Bože ja umriem..To čo sú tu za kraviny,nechem nikoho urážat, ale čakat do 18 aby ste si dali pearc je uplne zbytočné myslím že ked niekto na to čaká napr 3 roky ho to aj prejde.. a vyhodit ta nevyhodia neboj sa ja mám dva pearsingy Jeden v nose od 14 a jeden v jazyku a ten mám 3 mesiace, na nos mama nehovorila nič, na jazyk najskor nadávala, ale som jej dcéra amá ma rada zvykla si a je to v pohode Á nemusia ti dovolit Poznám vela štúúdii kde ti to po 15 urobia á v jazyku sa dá dobre skrývat, ale ked chceš v pere no.MNne sa to tam vobe nepáči, ale je to vec vkusu.. tak držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a ptm som uz nechela a ja som chcela taky kamienok abo co nad peru... ale nwm, mozno este raz dakedy, ale pochybujem...
ale momentalne sa tesim na tetovanie od mojho braceka
chcem nieco, co bude vidno vtedy, ked budem ja chciet, pretoze bohuzial ludia v tejto krajine su dost obmadzeni :/
a ty mas kde a co konkretne??
aj ja si preto chcem dat tam kde ty na krk len este nvm co nejaky napis zrejme a ty? zivotne motto...
[/IMG]
Hm a ten tvoj pierc je vlastne vyjadrením tvojich najhlbších filozofických myšlienok a naopak ťa bude držať do konca života?
@15 no ako som spomenula, tak motyla..alebo nieco ine..neviem..este si to rozmyslim..a mozno nakonec nic nebude
Veď si ho daj... zabiť ťa nemôžu z domu ťa tiež nevyhodia...
neboj, viem, ze kerka je na cely zivot a teda musi nieco symbolizovat
ked budes mat 18 tak si to daj, ak si to dovtedy nerozmyslis (a je dost mozne ze si to rozmyslis
taak stastne balenie,ked ta wyhodia z domu ked si ho das..
No a teraz si roztahujem dieru(v uchu a nasi s tym nemaju problem paci sa im to tak do 15mm este.. ...Tetovania takisto
Treba im proste vysvetlit ze ked to bude vyzerat zle,neurobis hanbu im,ale sebe...A ze to budes lutovat ty,a nech ich to netrapi..
vela stastia pri hadkach, a zelam aby v spravny cas spravne slova ti na jazyk prisli
Hej, život bez piercingu je predsa životom premárneným, priam nezmyselným