Podla mna je dobre, ze mame tolko slobody rozhodovania, ze si mozeme partnerov vyberat, a nie ze v 16 otehotniem s Jancim z vedlajsieho dvora, vydam sa, produkujem deti a v zivote sa nedostanem za humno
náhodou ja poznám tak veľa ľudí v mojom veku čo majú už niekoľkoročné vzťahy, že sa až čudujem takže nemyslím si že naša či ďalšia generácia by bola forever alone a hej chcem sa vydávať
Ale tak áno,chcem sa raz vydať,ale Slovensko mi to myslím ešte dllllhú dobu neumožní,takže niekde v zahraničí
najviac by sa mi páčila taká záhradná svadba, blízko pri mori...
Milujem sa vydávať, raz sa vydávam za cudzinku, potom za starenku, inokedy sa hrám že som obyčajný človek.......... najlepšie sa vydáva za ľudí, ktorými nie som
síce viem, že budem forever alone, ale predsalen tajne dúfam, že raz príde deň, keď sa vydám (ale určite si to NEpredstavujem ako biele šaty, obrovská hostina a nútená zábava)
moja buducnost je jasna skoncim ako stara dievka s 20 mackami a 15 psami ale nie nejak ma nelaka nejaka svadba, kde su vsetci dokonalo upraveni, vysmiati a podobne...
neviem. svatbu ako takú, že ist na urad /kostol v mojom pripade nehrozi/ som nikdy nechcela, ale ked pride na deti a dom,chcem mať s frajerom spolocne priezvisko. spojila by som honeymoon a svatbu a mala obrad niekde v teple,ale desi ma predstava mat tam rodinu a pod. ale na cudzie svatby chodím rada
naco a zaco a hlavne za aku? Len tak sa mi zenit nechce ani nechcelo s byvalou. Nevidim v tom zmysel, najma pokial mam organizovat party, tak ai ju zorganizujem, a kludne nech sa tomu hovori svadba, no nemam na to trikrat, peniaze, s kym a nie som dobry tvorca programu, i ked si vypijem je to ine, no rodicia ma neradi vidia ozrateho, preto party max sukromnu, tie sluby su blbost.
Doba je tak nastavená?
to MY sme tak nastavení.... užívať si života čo najdlhšie, a keď začne ťahať na tridstiatku tak sa všetci budú snažiť get that shit together
Chcel by som ale kedže nemam keš tak ženu si ani nehladam.Aj celkovo je všetko tak nastavene že si deti ani dovolit nemožem jedine ak by som bol cigan a nezodpovedny človek čo niesom.
Hej, chcem sa vydať a mať deti a psa a mačku (tú už mám) a líšku a ideálne aj medveďa, ale to asi nepôjde. A teraz ako vôbec nežartujem, celkom sa na také veci teším.
aaano chcem sa vydavat strasne
pre mna vysnena svadba je vo dvojici niekde v prirode... no ale ak bude kostol tak bude kostol mne je to vo svojej podstate jedno
Áno plánujem. Chcem mať rodinu a dobrého muža čo je v dnešnej dobe ťažké aby si nenašla nejakých podvodníkov. Proste mať kompletnú rodinu. Nie byť 1000 rokov zasnúbená a nič z toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Podla mna je dobre, ze mame tolko slobody rozhodovania, ze si mozeme partnerov vyberat, a nie ze v 16 otehotniem s Jancim z vedlajsieho dvora, vydam sa, produkujem deti a v zivote sa nedostanem za humno
Ale teda nechcem sa vydavat
Frajerka dostala snubák a to jej musí stačiť
pokial nebude svadba nebude nic
najviac by sa mi páčila taká záhradná svadba, blízko pri mori...
Ale je veľmi pravdepodobné, že po pár rokoch zmením názor.
Inak ten proces vnimam skor ako material pre papiere na lietadielka.
A chcem to vonku, so živou kapelou a bez bieleho fondánu na torte.
to MY sme tak nastavení.... užívať si života čo najdlhšie, a keď začne ťahať na tridstiatku tak sa všetci budú snažiť get that shit together
pre mna vysnena svadba je vo dvojici niekde v prirode... no ale ak bude kostol tak bude kostol mne je to vo svojej podstate jedno
len neviem či sa niekedy budem