hmm moja babka robila v chemickej tovarni..a potom ucila na strednej :d chemiu..a dedo doteraz robi v chemickej tovarni..takze ja musim chemiu vediet bez debaty..lebo by to bolo zivotne sklamanie mojich starych rodicov
Vacsinou je to kvoli ucitelovi aj ked je to dobre a aj naopak.. NAsa ucitelka chemie je brutalne v pohode a vie ma pochopit.. JA sa skutocne do nej vyznam, ale este sa musim vela ucit, lebo 8. rocnik je ten najlahsi a ten zvaldam lahucko..
chemia ma logiku....prezila som s nou 4 roky na strednej...a chemist, nepodcenujem ta, ale pokial si len v osmom rocniku, tak este nevies, co je chemia...to budes vediet pripadne tak po strednej, a po vysokej...
ale nevybrala som si chemiu ju na maturu, ja som humanitne orientovana, aj ked som s nou nikdy problem nemala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keď sa raz rozhodneš chytať molekuly do ruky nezabudni, že keď vyskočíš v tom zanietení z okna nemusíš to prežiť.
uznavam iba tekutu chemiu...
ale nevybrala som si chemiu ju na maturu, ja som humanitne orientovana, aj ked som s nou nikdy problem nemala...
Nechcem si predsaviť, čo z neho bude o 5 rokov.
Ved ty len pockaj do strednej a prehodnotis svoje nazory