Samozrejme porovnavame kvalitou porovnatelne produkty - jasne, ze nejaky najlacnejsi nahorsi chips (ci uz vrubkovany alebo nie) tazko prekona high-endovy chips (ci uz vrubkovany alebo nie). Ale povedzme, ze proste porovnatelna kvalita chipsu, ale rozdiel vo "vrubkovanosti"
Taktiez upozornujem, ze hlasovanie za jednu moznost neznamena, ze nemate radi druhu moznost. Ja mam rad aj take aj take, ale ak je moznost vyberu, uprednostnim vrubkovane. To je cele.
som ten uchyl, co ma rad len tie odrobinky (a polamane kusky) na spodku ale ked tie sa daju ludsky vlozit do ust bez toho, aby som musela mat papulu obrovsku jak hroch
Vrubkovane ale normalne vrubky nie tie velke to je strasna blbost ale inac v poslednych mesiacoch si vsimam ze su vsetky cipsy skoro nahovno hlavne slovskia sa nenormalne zhorsili vsetky druhy asi
napríklad kedysi som strašne fičala na vrúbkovaných slovakiachips rajčinovo paprikových, ale už som ich zjedla za celý svoj život toľko, že ich nedokážem vystáť. Vrúbkované boli kedysi obľúbenejšie, ale teraz preferujem klasické , celkom rada mám lays , dokonca na dovolenke sme si kúpili lays nevrúbkované, príchuť paradajka bazalka a niečo a boli úplne najviac mega, najlepšia príchuť akú som kedy mala a tuto som takú príchuť ešte vôbec nevidela, tak som úplne smutná a kupujem si nevrúbkované lays- cibuľka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ci to nie tak?