A tak sa schadzali, cas bezal ona sa smiala , on sa usmieval , chodili do kina, prechadzali sa a stale sa schadzali ona kricala on sa smial ona plakala on len mlcal , cas bezal oni sa schadzali on krical ona kricala on sa smial ona plakala cas bezal cho
..ako sa príroda začala pomaly prebúdzať k životu. nastala jar. taká farebná a voňavá. ona kričala, ale vtáčiky ju prekričali. on sa smial a keď ona začala plakať, smial sa ešte viac. tak plynul a kričal čas, kričal, vrieskal, trieskal, no nikdy neprekonal jej hystériu. jar skončila, prišlo leto a jej bolo zrazu TEPLO. prestala kričať a on sa prestal na nej smiať. konečne začula niečo iné ako svoj hlas. bol to žblnkot potoka a šplechot detí na kúpalisku. znovu kričala. a on sa smial. mal dovolené smiať sa, lebo ju pozoroval z kríkov, ktoré konečne nazbierali silu prírody a odeli sa do zeleného šatu. nemohla ho vidieť. nemohla ho počuť. prečo? lebo kričala. kričala, lebo hovoriť ju nenaučili. podišla k nej starenka s lízankou a strčila jej ju do tých roztiahnutých úst. hulákanie skončilo a ostalo ticho....
Práve vtedy prechádzala okolo mladá, zdanlivo nezvyčajná dievčina. Dlhé, vlnité vlasy jej povievali v jemnom vánku, ktorý zmierňoval tú neznesiteľnú horúčosť. Začula krik, ktorý zrazu zmĺkol. Začula smiech. Zazrela výjav odhrávajúci sa priamo pred jej očami... Telom jej prešla zlosť, akú dosiaľ necítila... Chodník lemovali stáročné, vodou obmývané okruhliaky. Skôr, než stihla na čokoľvek pomyslieť, jeden z kameňov a udrela ním muža do hlavy. Zo zátylku začali vytekať tenké, karmínové potôčiky, ktoré sa na šiji zlievali to jednéhu prúdu, aby odtiaľ napojili vyprahnutú zem. Už sa nesmial. Nik nekričal. Dievčatko so starenkou zmizli. A dievčian sa len smiala, smiala sa zvonivým, hrôzu vzbudzujúcim smiechom... "Tak ti treba, ty pedofil jeden!"
A vtom si uvedomila, že ani starenka v tom nie je nevinne. Treba aj ju potrestať...
Ak mam zhodnotit tuto diskusiu, pouzijem slova slova ucitela a vizionara Homer J. Simpson-a, ktory mi ukazal, okrem ineho, ze v zivote nemusite byt chytri a tvrdo makat, niekedy staci byt idiot so stastim. Jeho slova by zneli: DUH. a k tomu by som mal taky ten vyraz tvare, akoze "wazz up?". Asi takto: . No mozno trosku menej, taky trosku viac znudeny.
V tvojom poste, @sexikraska@0 , vsak nevidim ziaden chlad. OK, mozno trochu stereotypu. Vlastne trochu dost. (Stale premyslam, preco si si ako fotku profilu dala svoje kozy a nie xicht, kazdopadne pekne kozy.). Ten chlapec mi pride trosku arogantny a ta dievcina trosku slepo zamilovana. Vlastne trosku dost. Mozno je to tak lepsie, ze sa rozisli. Neznelo to moc stastne. Teda ak teraz niekde nesedia a mlcky sa na seba nepozeraju. Ale to by tiez nebolo zle, clovek by si mal najst nikoho, s kym moze mlcat.
@mielikki to ani ja, ale nedalo sa nezareagovat. mozno niekto cita privela romantickych romanov preplnenych romantikou s romantickym hrdinom romanom. (prepáč, roman
@hajzelbaba Rosamunde s Ingou Teda, je pravda, že keď ja čosi píšem, tak sa nedá vyhnúť tomu, že občas preskočí medzi kýmsi iskra, ale podľa možností príliš necukrím a poväčšinou potom nasleduje niečo také ako ten môj príspevok treba to nejak vykompenzovať
ale hento mi pripadalo jak z tej červenej knižnice, či ako sa tomu hovorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Práve vtedy prechádzala okolo mladá, zdanlivo nezvyčajná dievčina. Dlhé, vlnité vlasy jej povievali v jemnom vánku, ktorý zmierňoval tú neznesiteľnú horúčosť. Začula krik, ktorý zrazu zmĺkol. Začula smiech. Zazrela výjav odhrávajúci sa priamo pred jej očami... Telom jej prešla zlosť, akú dosiaľ necítila... Chodník lemovali stáročné, vodou obmývané okruhliaky. Skôr, než stihla na čokoľvek pomyslieť, jeden z kameňov a udrela ním muža do hlavy. Zo zátylku začali vytekať tenké, karmínové potôčiky, ktoré sa na šiji zlievali to jednéhu prúdu, aby odtiaľ napojili vyprahnutú zem. Už sa nesmial. Nik nekričal. Dievčatko so starenkou zmizli. A dievčian sa len smiala, smiala sa zvonivým, hrôzu vzbudzujúcim smiechom... "Tak ti treba, ty pedofil jeden!"
A vtom si uvedomila, že ani starenka v tom nie je nevinne. Treba aj ju potrestať...
(neodpustila som si to
V tvojom poste, @sexikraska @0 , vsak nevidim ziaden chlad. OK, mozno trochu stereotypu. Vlastne trochu dost. (Stale premyslam, preco si si ako fotku profilu dala svoje kozy a nie xicht, kazdopadne pekne kozy.). Ten chlapec mi pride trosku arogantny a ta dievcina trosku slepo zamilovana. Vlastne trosku dost. Mozno je to tak lepsie, ze sa rozisli. Neznelo to moc stastne. Teda ak teraz niekde nesedia a mlcky sa na seba nepozeraju. Ale to by tiez nebolo zle, clovek by si mal najst nikoho, s kym moze mlcat.
Ako je to teraz? Mlcia?
len stále netuším, čo mala byť pointa tejto diskusie
ale hento mi pripadalo jak z tej červenej knižnice, či ako sa tomu hovorí