@stahli no predstav si ze i7 a 635m grafika docela hreju, az mozes na tom grilovat pomaly.. a v aute sa tiez pouziva medzichladic vzduchu a zvysuje vykon, aj tu chladic vzduchu zvysuje vykon... preco so asi pri extremnom pretaktovani pouziva suchy lad a tekuty dusik???
@aversio ale stale to nemeni nic na fakte ze ak chces hravat najnovsie hry v ultra detailoch mal si si kupit desktop,len by som chcel vediet ci sa ugriluje skorej ako prestane stihat lebo to urcite nebude dlho trvat
vies co, dokonca aj bez podlozky, len so zdvihnutym notebookom nad stol o 3 - 5 cm (pre lepsie prietok vzduchu ) som mohol hrat vyse 2 a pol hodiny na ultra.. je mi uplne jasne ze desktop je najlepsia volba, 4GHz i7, 680GTX grafika a 16GB ram, 3x22" full HD & full water cooling a tak dalej.. len to stoji asi 3x tolko nez moj asus k75v a ten si mozem zobrat kamkolvek, na intrak, ku kamosom na lanku.. a mam 90% zabavy co s desktopom
@aversio ale aj tak by som ti odporucil skontrolovat teploty CPU aj GPU,ak su moc vysoko a nemas v plane kupovat v dohladnej dobe druhy hravaj radsej na nizsich...
polož ho na mramor potom daj výkonnú chladiacu podložku od coolera ja mám notebook iBuyPower a ten sa nezapotí ani ke´d hrám na v plných detailoch akúkoľvek novú hru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
s touto som maximálne spokojný a vetráčiky pri otvoroch na cpu a hd určite
to je len dalsia marketingova blbost
ja mám obyčajnú plastovú podložku z ikey, len aby mi nezhoreli nohy, keď mám notebook na kolenách. bohate postačujúca
ja viem, moj ntbk ma musí nenávidieť
tento detail si ale nespomenul tak sa nedurdi