Ja by som bral tu cooler master uz len koli znacke. Celkovo mi pripada o dost lepsia ako ta druha ale to je na tebe a co sa tyka alzy tak ja som tam kupoval ramky s tym ze som ich objednal z netu a vyzdvihol som si ich na predajni a ked som zistil ze mi nepasuju na dosku dosiel som do 7 dni a nasupu mi dali peniaze za ne aj ked boli otvorene cize ja s alzou mam dobru skusenost.
Inak tiez k tym homemade podlozkam tak sestra si podklada ntb dvomi takymito obalmi na CD a staci jej to. Ked sa prehrieval ze sa uz proste od tepla vypninal tak stacilo vycistit ventilator vnutri v ntb fachcal dalej. Teraz to obcas preventivne vycisti a je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak chces za 15 tak » www.alza.sk/coolermaster-no... Tiez ale zalezi aku mas uhlopriecku na ntb
» www.mall.sk/notebooky-stoja...
a staci jej to. Ked sa prehrieval ze sa uz proste od tepla vypninal tak stacilo vycistit ventilator vnutri v ntb fachcal dalej. Teraz to obcas preventivne vycisti a je to