Keď už máme ten internet, treba ho aj nejako využiť. A čo je lepšie, než sa cezeň spoznať s nejakými novými, živými ľuďmi, nech funguje kontakt a nielen osamelé sedenie doma za počítačom. Hľadám nejaké mladé ženy na pokecanie, aj osobné. Prečo ženy? Sorry
@EdBo birdz je uchylny portal plny povrchnych existencii, kde su vsetci najslusnejsi, najspravnejsi a naj***...btw ked hladas zenu zameranu na ducha a nie vzhlad, tak sa radsej rychlo prebud
@1@2 - Úchyl je v každom z nás. K azetu mám vybudovaný vnútorný odpor, tu som síce nový ale čítam to tu už nejakých 7 rokov. Azet je jednoduchý, tunajšia komunita má čosi do seba, tak skúšam tu, veď aj tu majú ženy oči, ruky a klávesnice.
@carbonevo čo by som ti povedal ....som z devínskej,22 mám,rád hram biliard,sipky...mám rád disko,rád sa zoznamujem s ludmi,milujem byt v spoločnosti..ucim sa hrat na gitaru,plánujem zas zacat cvicit....a tak dajak sa veci maju
Ja si rada píšem s hocikým (minule som mala zaujímavý rozhovor so slečnou so Sex chatu), ale väčšinou ľudí unavím, alebo odstraším... A nedaj sa odradiť, kto hľadá aj nájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tuto to tak nefunguje...
Hento môžes ksusiť na azete, tam funguje toto
@1
veľa šťastia