Čo si myslíte o chalanoch, ktorých je teraz stále viac...Myslím také typy, ktoré sa o seba veľmi starajú, sú pred zrkadlom toľko ako ženy, dávajú si krémiky na tvár, gély na vlasy, daktorí si aj holia nohy, dávajú si naušnice, daktorí si aj obočie vytrháv
mno tak podla mna nausnicka v uchu je sexi...aj nagelovane vlasy ale make - up nA chlapskej tvari je hnus... a vytrhavanie obocia je toez kokotina...uznavam len tym ktorym sa obociee silno zrasta...myslim ze chalan by mal pred zrkadlom stravit maximalne minut denne mozno je aj to vela
@wardog ja mam daleko od metraka ...si nejaky mudri ani ma nepoznas..hovorim len to ze dnes je moderna doba a ludia sa o seba staraju na tom neni nic zle...
čo je natom dobre ked si chalan holí nohy, chodí na pedikúry manikúry, bahenne masky si na seba jebe a na vlasy si dá šampon, kondicioner a potom ešte volake sračky proti štiepeniu končekov, sú precitlivelý, nebodaj aby sa mu niečo stalo to hned volať záchranku a je v piči stoho celý, to ked vidím u nás zo sídliska jedneho magora jak chodí s ružovou kabelkou a nosí take buznacke okuliare tak mám dosť, to chlap by mal byť ochranca a starat sa o rodinu a nie kradnuť žene kozmetiku.................ale možno sa doba fakt zmenila a ja som trošku zaostalý ale to je môj subjektívny názor.......
@24 vidiet ze absolutne nevies co je to sa o seba starat a co je to byt transko..ale bohuzial je viac takych smola ... hadam raz pochopite ze nezijeme v lese
neviem čo ste s toho niektorí tak rozhorčení, ani tu nechcem nič ani nikoho škatuľkovať, ale je to len o vašej ľudskosti, a o tom ako tu odsudzujete, najviac sa mi hnusí to ako tu osočujete, ja tiež súdim ľudí podľa výzoru, ale nie natoľko aby som mu hneď z fleku začal nadávať, predsa chalan vyzerá lepšie keď má čistý ksicht a je upravený, niekto má proste dané, nutkania, že sa musí o seba starať, chcel by som vidieť vaše príklady, aby som sa mohol zasmiať, či tu nejde iba o závisť
Poviem ti, ten chlap tam hrá metrosexuálneho vyšinutého vraha oblečeného do drahého obleku, tam normálne ukazujú aj jeho pravidelné ranné/večerné procesy skrášľovania sa, ale nikdy som neslintala tak, ako pri tom filme
podla mna ak je metrosexual v medziach normy, da sa to zniest, ak sa vsak o seba az prilis stara, je to uz fakt divne, podla mna by mal chlap ostat chlapom
"Myslím také typy, ktoré sa o seba veľmi starajú, sú pred zrkadlom toľko ako ženy, dávajú si krémiky na tvár, gély na vlasy, daktorí si aj holia nohy, dávajú si naušnice, daktorí si aj obočie vytrhávajú"
Mám troch spolužiakov futbalistov Myslím, že sa to na nich presne hodí..a nielen na nich troch XD
co ja viem kazdemu sa paci daco ine...ja si tiez gelujem ksicht aj si davam krem (lebo mam suchu pokozku), ale nesom ziadny metros. Pred zrkadlom stravim asi 10 minut denne - holim sa a gelujem.
Ale viem presne aky typ chlapov myslis a taky no co bude randit s chlapmi
nahodou mne sa zdaju celkom normalni aspon sa o seba staraju...ale zase takych tych co okrem seba nevidia nikoho...takych uz nemusim ...zamilovanii do seba
nevadí mi keď sa o seba chalan stará. nech sa len pekne osprchuje, navonia, učeše, kľudne si na seba môže kydnúť aj nejaký ten krém ak ho neukradne mame/sestre z krabičky, ktorá stála 50euro.
ale neznášam nagélované vlasy a za tie náušnice by som ich zabila. makeup a lesky na pery nekomentujem.
to máme za to, ženy si vybojovali (zhruba) rovnoprávnosť a môžu robiť (zhruba) všetko, čo aj muži. takže muži začnú robiť to, čo ženy - prirodzený vývoj
a toto nebola reakcia na homosexualov (proti nim nemam nic, kedze orientacia hned neznamena, ze si budu lakovat nechty), ale na chlapov, ktori si o sebe myslia, ze ked vyzeraju ako cukrik, kazda baba sa za nim posere.
mne sa to moc nepaci.. mne sa pacia taki fest chlapi, nech je pre mna za mna aj chlpaty a zarasteny, vlasaty, dredaty a hocijaky.. len nech nesmrdi ...
tak ti odporucam, najdi si nejakeho co je zarasteny ako opica, a smrdi, lebo sa umyva raz za mesiac
ale z niktorich prispevkoch mi je jedno hned jasne- slovanski narod lebo tu sa kazi stara do kazdeho, kedi riesi co ma kto a podobne veci. neznasam slovensko....
poniektorí zle pochopili ale nevadí( @nikeboy -napísal si že :najdi si nejakeho co je zarasteny ako opica, a smrdi, lebo sa umyva raz za mesiac- išiel si do extrému, ja som vobec nehovorila o normálnom dodržiavaní hygieny ale o ďalšom extréme ktorým je prehnaná starostlivosť mužov o svoje telo.....Presne pochopil o čom sa hovorí @yumminko a ako napísal, tak mnohí futbalisti sú také typy- uviedla by som ako príklad aj Christiana Ronadla kuknite napr. tak to je hrozné taký vyčačkaný chlap ...takže mala som na mysli nie takých, ktorí sa sprchujú,používajú antiperspiranty či voňavky,robia niečo proti vyrážkam,a holia sa na tvári alebo v podpazuší- to považujem za normálne.
Niektori tu fakt nemate uroven. Ked chcem napisat ze s metrosexualitov nesuhasim napisem , ze sa mi to nepaci. Ale slova ako hnus grc a ine co radsej ani nenapisem fakt inteligencia nula bodov. Puberta vas nepresla a asi ani tak skoro neprejde. Ludia pod uroven. Smutne.
Čo si myslím nič zlé, vôbec poznám metrosexuálov, napríklad že bez upravených vlasov nejdú na ulicu, že si ich žehlia každé ráno... Podľa mňa na tom nie je nič zlé, len sa o seba stará... Plus každý metrosexuál nie je gay a každý gay nie je metrosexuál...
@63 hej, bol to extrem. ale islo oto, ze...kazdi je ini a kazdemu sa paci nieco ine a..proste...nomozes kritizovat niekoho len preto, ze sa o seba velmi stara
@nikeboy , máš pravdu je mi jasné že každemu sa páči dačo iné a ľudia majú rôzne názory na všetko a každý je iný atd. ale môžem hocikoho kritizovat ked sa mi chce veď som len vyjadrila svoj osobný názor na nich- síce bol nagatívny ale aj to je názor akože ja som nechcela sa tu hádať ani útočiť na dakoho len som chcela diskusiu na túto tému lebo som bola zvedavá ako sa ludia vyjadria, lebo viem ze su na toto rôzne názory tak som chcela vediet ako to približne vyzerá u iných...
@jaromir988 som rada, že aj ty si vyjadril svoj názor síce trošku si klesol svojím príspevkom na nižšiu úroveň vďaka tým vulgarizmom ale aspoň si prispel, ja som len rada čím viac ľudí zareagovalo
Muza nerobia chlpy ale nieco ine biologia asi absentuje, ten kto sa holi nieje metrosexual a ani gay, je to clovek co nema rad chlpy, zena co sa holy je lezba? je to fajn a hygiena je dvolezita, mne sa paci vsetko kde niesu chlpy. Iba ten kto si to nemoze dovolit kritizuje. Ked ma stretnes mozes mi to povedat ze som gay alebo metrosexual .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Ale v autobuse si vždy sadám k takým, lebo narozdiel od "pravých chlapov" väčšinou nepáchnu.
Ináč ee
original metrosexuál
Je fajn ked sa o seba chlap,síce v tomto prípade chalan stará.Ale nie ked až priveľa!
Máme,resp. mali sme takého na škole.Neviem,čo na ňom tie štetule videli ale boli na ňom nalepené všetky baby čo majú na našej škole nálepku k.rvička.
A pochopiteľne ol namyselný jak fras.
Takíto sú asi so svojim výzorom tak nadmieru sokojní,že sa musia obdivovať pred zrkadlom hodiny a medzi ľudmi si myslieť že sú bohvie čo..
A ja na to iba..Strč sa !
Upravujem si obocie, ak by som si ho v strede nevytrhaval, mam MONO, je to muznejsie s jednym spojenym obocim?
Holim si podpazusie, aby to smrdelo menej a je to hygienickejsie, som menej muzny?
heh...
Mám troch spolužiakov futbalistov Myslím, že sa to na nich presne hodí..a nielen na nich troch XD
Ale viem presne aky typ chlapov myslis a taky no co bude randit s chlapmi
ale neznášam nagélované vlasy a za tie náušnice by som ich zabila. makeup a lesky na pery nekomentujem.
to máme za to, ženy si vybojovali (zhruba) rovnoprávnosť a môžu robiť (zhruba) všetko, čo aj muži. takže muži začnú robiť to, čo ženy - prirodzený vývoj
cukrikov fakt nemusim..
ale z niktorich prispevkoch mi je jedno hned jasne- slovanski narod lebo tu sa kazi stara do kazdeho, kedi riesi co ma kto a podobne veci. neznasam slovensko....
tak to je hrozné taký vyčačkaný chlap ...takže mala som na mysli nie takých, ktorí sa sprchujú,používajú antiperspiranty či voňavky,robia niečo proti vyrážkam,a holia sa na tvári alebo v podpazuší- to považujem za normálne.