Pred nedávnom som spoznala skvelého chlapa, boli sme spolu 3x, keď sme sa stretli 2x, tak ma pobozkal, keď sme spolu je ku mne veľmi milý, a ked si píšeme, tak sa tvári ako keby sa medzi nami nič nestalo, neviem čo si mám o tom myslieť
pretože som sa do neho zamilovala, a neviem čo mám od toho očakávať, som smutná, stále na neho myslím, ako mám zistiť, čo vlastne odomna chce? Ako sa ho mám na to tak opatrne opýtať? Mám niekedy pocit, ako keby som ho otravovala keď mu idem odpísať na správu... prosím poraďte mi
mozno to neberie az tak vazne ... ja vzdy volim taktiku vyckavanie/zdrzanlivost vacsinou to odhali to, ze ci chlap teda sa zacne snazit alebo nezacne, ked ty das taky krok spat a menej sa mu venujes.
@5 !
Nechápem, prečo si mi zmazala koment..však som nič zlé nenapísala, hoc chápem, že sa to možno zle číta..ale keď si si istá, že ženu nemá, tak ti to nemuselo tak povadievať..
@obsession lol vidim ze taktiky nezaujmu z obidvoch stran, kam sme sa to len dostali, aspon trochu uprimnosti by to chcelo dneska. Plazit po zemi sa budu akurat tak ti co si nevazia seba, taki co sa akura tak posadia zo zenskej len kvoli neviem comu... a prave taki byvaju ignorovani a otravni.
odkial vies ako sa tvari ked si pisete inak ja by som sa proste spytala ako to vidi on aby som nestracala cas a zbytocne sa nenamotavala viac a viac, dievcata skusaju rozne mind games lebo sa boja, ze ked sa o tom pokusia uprimne porozpravat budu robit natlaky a chlapa to odpudi. on nad tym pravdepodobne hlbsie nepremysla, chce si zatrtkat lebo mu prides jebatelna a nedava tomu vacsi vyznam, alebo proste len nie je velmi expresivny pri chatovani mozno je to len uplne nedorozumenie, potom si barsco podomyslas namiesto toho aby ste sa o tom porozpravali. a ked fakt o viac nema zaujem, tak nic nestratis porozpravanim sa o tom v realite, akurat si usetris premarneny cas.
@method
Zaostalejších ? omg
Btw
Všetko závisí od stupňa zamilovanosti
Keď sa muž zamiluje,prechováva väčšinou silne city, preto si ide obrazne “polámat nohy “
A áno , ak mu žena nezavolá, nebude ho kontaktovať ,ozve sa on .. (nemusí to byt žiadna “taktika “ zisťovať záujem/či nezáujem ) proste tak to u vás chlapov funguje
A keď píšeš , že nie ..píšeš aj tak len za seba .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nechápem, prečo si mi zmazala koment..však som nič zlé nenapísala, hoc chápem, že sa to možno zle číta..ale keď si si istá, že ženu nemá, tak ti to nemuselo tak povadievať..
Teda ...ak vidíš nezáujem , nevieš na čom si -netráp sa , príde iný lepší .. čo si nohy polame len aby si snim bola
Ja ti Radim neozyvat sa pár dni a uvidis ako zareaguje
@limitles ok my dvaja si budeme určite dobre rozumieť
@trevor1994 ber to športovo
Zaostalejších ? omg
Btw
Všetko závisí od stupňa zamilovanosti
Keď sa muž zamiluje,prechováva väčšinou silne city, preto si ide obrazne “polámat nohy “
A áno , ak mu žena nezavolá, nebude ho kontaktovať ,ozve sa on .. (nemusí to byt žiadna “taktika “ zisťovať záujem/či nezáujem ) proste tak to u vás chlapov funguje
A keď píšeš , že nie ..píšeš aj tak len za seba .
Ja zas píšem len zo svojich vlastných skúsenosti