CHLAPCEK- OD 15-20 ROCKOV.. este chodi na skolu...býva z rodičmi..peniaze len ako vreckové+niejaké svoje kšefty taky típek.. polovicny pubertiak... ktorý si užíva život plnými dúškami...a ešte aj chce .. nejaký ten rok ALEBO... CHLAP-ktorý už mí nieč
Sorry, pod chlapcekom si skor predstavim chlapca, vo veku ked sa hra na pieskovisku..maximalne stavia lego. (Aj ked viem ako to myslim.. no je to divne)
slovo baba so slovom vyspelejsia mi nejak nejde dokopy, urcite cest vynimkam, ale v poslednej dobe sledujem spravanie a mentalitu bab a mam moznost stretavat sa naozaj s paradnymi situaciami, nad ktorymi "zustava rozum stat".
samozrejme neplati pre vsetky!!! ale pre vacsinu
na druhej strane o dnesnych chalanoch sa toto tiez moc pozitivneho povedat neda, ale skor tie mladsie rocniky (okolo 15.)
no ale k veci:
ked baba pracuje, este neznamena, ze je hned vyspelejsia a koli tomu istemu si snad nemusi hladat starych curakov
ja po skusenostiach s chlapom volim jednoznacne chalpceka...toho mojho a myslim ze chalan okolo 20 uz je nieco medzi...nie len chlapcek ako ho ty definujes
No prepáč Piper - mám už rok vzťah s o 10r. starším mužom, teda ja 18, on 28. Je samostatný, má byt aj auto, ale jediné čo mám z toho ja je, že môžeme byť častejšie spolu, keďže je to vzťah na diaľku. Je to trochu plytké posudzovať to podľa peňazí...
Tiež by som sa priklonila k názoru, že normálna baba si vyberie toho, do ktorého sa zaľúbi. A vek, peniaze atď. by nemali byť pre normálne baby rozhodujúce.
Myslim , ze dvoch ludi lubit rovnako naraz sa neda , a ked milujes nie je co riesit je jedno ci je to chlapecek a ci chlap ako hovoris a chlap nemusi byt preto , ze ma auto a pracu
nič nie je tak principiálnejšie, ako mať vlastný svet, v ktorom sú obsiahnuté aj zrelé pohľady, a ktorý by mal naplňovať toho druhého...a to je ťažšie, to sa nezíska len tak, peniaze sú hovno, čo si môže vysrať každý, keď viac zaberie, rovnako omylný názor, že keď je niekto milý a dobrý, nechcú ho, no a? keď je raz človek prázdny, nepomôžu mu ani najušľachtilejšie vlastnosti...selbstverstandlich, nie každý je tak náročný asi, ako ja
ja teda som tiez chodila 7mesiacov s chlapom co mal peniaze...a mala som z nich velke tudle...zozaciatku ako pisala ayreen aspon to bolo tak ze kedze mal za co tak chodil za mnou casto kedze to bol vztah na dialku ale potom uz ani to...a ked som s nim zacala chodit ani som netusila ze je prachaty...takze nejdeme vsetky len po peniazoch
Piper, nemohla som si odpustiť, keďže som od jednej nemenovanej trúby už bola "obvinená" z toho, že som s ním pre peniaze.
A vždy mi to príde ako taká nezmyselná vec... lebo hoci nikdy nezatajujem, že sa nemá najhoršie, vždy poviem aj to, že sú to JEHO peniaze a ja na ne nemám absolútne žiaden nárok...to si normálne uvedomelý človek uvedomí.
A k tvojej otázke, že koľko vzťahov vzniká z lásky? Holt, to ti neviem povedať. Ja som v tomto dosť šťastný prípad, lebo v podstate predtým som ani nejaký poriadny vzťah nemala...a hneď tento vyšiel. Len som sa obránila voči kategorizovaniu. Toť vše
Ja si vyberám chlapčeka, chodila som s "chlapom" ale každý chcel niečo iné tak to nevyšlo, ja viac menej zábavu niekoho s kým mi bude dobre a on bol stále v práci a rozprával o budúcnosti :/
mno a nebola som s ním pre peniaze, ako čo by som z toho mala?
zabudla si na medzikategoriu - na nas chalanov co chodime na vysoku...rozumu mame uz pomerne dost a zarobit si vieme tiez...tak podla mna sme najlepsia volba pre baby...zlata stredna cesta
holy, ani nie s tym rozumom , ja mam take skusenosti, ze nic v okoli nevedia, len kecat o chlaste, kazdy sa vedie tymi vseobecnymi trendmi...proste mentalita vysokoskolakov, obcas afekt, a najmä vysvetlovanie svojho vysokeho ega...ale su niektori naozaj exoti, ktorych obdivujem, v tomto obdobi si este ludia hladaju svoje miesta v spolocnosti take, kde by chceli sa uplatnit trvalejsie, podla mna sekundarna faza poznania, ta primarna, povedala by som najlepsia doba na chapanie zivota prichadza po 45-50tke
ako kto, ako kto, ale hej hej, mas pravdu urcite, ale som skeptik, vysokoskolaci mi este stale pripadaju ako prazdne sudy, a ti starsi, este prazdnejsi, co pocuvam od kamaratiek, co chodia so starsimi rocnikmi, sama beztvarnost, neduzivost...to radsej zostanem cely zivot sama, aj tak dakedy si pomyslim, ze ma postihne rovnaky osud ako jane austenovu
holýkral: no prazdny sud znamena, ze nema v sebe nieco, cim by zaujal, nema svoju specificku individualitu, silu, charizmu, nielen ta inteligencia, ja nepotrebujem cloveka, ktory mi odrapka, co vsetko vie uz, uz to zazivam teraz, a je to drviva vecsina ...myslim, ze drviva vecsina ludi globalne sa vedie trendami, co im nezazlievam, co vladne svetu? pokrytectvo, peniaze, pycha, vsetko na peee, je to dost na pi... (hops, hanba mi, ospravedlnujem sa
36. tak ti zelam vela stastia najst si chalana, ktory taky nie je...mas pravdu ale taky je uz skoro kazdy tak s tym nic nenarobime...a ja sa zas mozem ohradit ze zeny su aj na vysokych skolach dost nevyspele co sa tyka hlavne oblasti vztahov su presne ako stredoskolacky (ale nie vsetky)
suhlas s ayreen nie kazda baba co ma dospelejsieho chlapa s nim musi byt preto lebo je materialne zabezpeceny. nevravim ze su take neni ale to su pi*e.. kazdy/a je iny/a. kazdy mame svoj vkus...
kamoska leti na samych mladych chalanov nieco ako si opisala.. mne sa pacia starsi muzi.. a vobec nejde o majetok atd... ide o to ze kazdemu vyhovuje nieco ine a hlada svoje stastie ide o porozumenie, spolocne naozry atd a o to do ktoreho si zalubena predsa nie?
prva kategoria to ja nie som...ani druha kategoria...podla mna nemozes ludi rozdelit do takychto dvoch skupin...vela ludi je nieco medzi, kazdy je iny, kazdy zazil nieco ine a mal inu vychovu...preto je velmi tazke posudit ten tvoj rozdiel ze CHLAPCEK a CHLAP...ja sa teda podla tychto dvoch zaradit neviem...a teraz nechcem byt ani jedno (podla tych opisov) ani druhe...tolko
....15-20...pre mňa je určite lepšie mať niekoho, kto mi bude aj vekovo bližší,,,a to, či má alebo nemá auto a podobne mi je úplne jedno....ako som minule čítala to rozdelenie báb, že v dnešnej dobe sú len 2 skupiny: zlatokopky a popolušky, tak našťastie stále patrím k popoluškám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ved je to jasne
normalne baby - moznost 1.
pice co idu po peniazoch - moznost 2.
samozrejme neplati pre vsetky!!! ale pre vacsinu
na druhej strane o dnesnych chalanoch sa toto tiez moc pozitivneho povedat neda, ale skor tie mladsie rocniky (okolo 15.)
no ale k veci:
ked baba pracuje, este neznamena, ze je hned vyspelejsia a koli tomu istemu si snad nemusi hladat starych curakov
krava si vyberie toho druheho, bez ohladu na to ci je jej sympaticky a ci ho ma rada
Tiež by som sa priklonila k názoru, že normálna baba si vyberie toho, do ktorého sa zaľúbi. A vek, peniaze atď. by nemali byť pre normálne baby rozhodujúce.
ja viem, sak vam to aj sekne spolu
ale vychadzal som zo vseobecnosti
priznajme si, kolko je vztahov je dnes realne takych ako mas ty, alebo otazku polozim skor tak, ze kolko vztahov vznika dnes z lasky???
A vždy mi to príde ako taká nezmyselná vec... lebo hoci nikdy nezatajujem, že sa nemá najhoršie, vždy poviem aj to, že sú to JEHO peniaze a ja na ne nemám absolútne žiaden nárok...to si normálne uvedomelý človek uvedomí.
A k tvojej otázke, že koľko vzťahov vzniká z lásky? Holt, to ti neviem povedať. Ja som v tomto dosť šťastný prípad, lebo v podstate predtým som ani nejaký poriadny vzťah nemala...a hneď tento vyšiel. Len som sa obránila voči kategorizovaniu. Toť vše
mno a nebola som s ním pre peniaze, ako čo by som z toho mala?
Ale celé je to divné. Vek a prachy z chlapca chlapa nespravia.
kamoska leti na samych mladych chalanov nieco ako si opisala.. mne sa pacia starsi muzi.. a vobec nejde o majetok atd... ide o to ze kazdemu vyhovuje nieco ine a hlada svoje stastie ide o porozumenie, spolocne naozry atd a o to do ktoreho si zalubena predsa nie?
a nechcem, aby si sa ohradzoval, ved ja som len pisala na temu diskusie
ty musis vediet ktory pe pekny, vtipny, inteligentny
nemoze nikto vyberat za teba
prinejhorsom vyskusaj jedneho, potom druheho