rozhodne tricko nightwish, vhodne na zimu aj leto nosene tri roky vkuse. alebo potom mikina bob marley nosit 4 roky, v lete vyhrnut rukavy . moji spoluziaci to tak nosili a nelutuju a na tu prepotenost si vsetci casom zvyknu
@lenkaska1 Obliekam sa jak model a je mi 13. Milujem svet módy, lebo som metrosexuál. Naposledy som si kúpil takú krásnu bundu, no júúúj. Ale na Birdzi si to niektorí určite zle vysvetlia, takže ludia som heterooo, dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@dsimca tepláky budú o chvíľu v móde, už aj na skúšky sa chodí v teplákoch
takto
Náhodou to vyzerá ppči, škoda, že som nikdy nemal odvahu na takéto módne šaškoviny
Rifle, tričká, košele, svetre, kabát, ale strašne rád by som si niekedy zobral len tepláky a mikinu, len mi to príde také nevkusné do školy
Prvou vetou som reagoval na "Ale na Birdzi si to niektorí určite zle vysvetlia..."
Mne sa to páči, len by som si to nikdy neobliekol, som príliš ovplyvňovaný cudzím zmýšľaním : / .
cize ziadne sukne a kokotiny