pokiaľ viem chlapčenské školy ani neexistujú, síce sú také kde sú skoro samí chalani (elektrotechnické) ale nenazývajú sa chlapčenské...a dievčenské školy po starom združené stredné školy obchodu a služieb sú skôr pre tie hlúpejšie baby (vlastná skúsenosť) kde sú odbory ako kozmetička, kaderníčka, cukrárka, obchod a podnikanie a pod...no hádam som nikoho neurazil, ale čo poznám baby z dievčenských v ZM a NR tak sú to hlupane...zvyšné školy sú ako to ty nazývaš spoločné...
myslíš rozdelenie ako v USA? Bolo by to nanič. Takto sa aspoň baby naučia, akí vedia byť chalani idioti a chalani sa naučia, aké vedia byť baby potvory Kde sa to dnešná mládež naučí, keď nie v škole?
Nemyslím si, že by sa delením pohlaví nejako decká polepšili, že by menej vyrušovali alebo by nimi menej lomcovali hormóny
Ja by som v spolocnosti iba dievcat neprezila Ja potrebujem k svojmu zivotu chalanov A to nejde o tom, ze by som sa o nich nejako velmi zaujimala, chapete, ale uz od skolky som lespie s chalanmi vychadzala.
My máme na škole tak málo chalanov, že sme skoro dievčenská škola zo 450 študentov je len 55 chalanov. Mohlo by ich pribudnúť viac nebola by som proti Takže určite by sa školy nemali deliť pre chalanov a pre baby.
ja by som tiez medzi samymi babami neprezila unas na skole je 350chalanov a 39bab lebo je to sos hutnicka,sportovy gympela gympel so zameranim na informatiku v jednej budove pod jedny zriadovatelom ze sukromne skoly zeleziarni podbrezovej heh
Spoločné lebo tak čo majú vedľa na základke futbalové-čisto chlapčenské triedy... tak to je strašné, správanie tam je pod úrovňou... :/ len nadávajú, bijú sa atď. a zase čisto dievčenské triedy tiež nie sú dobrý nápad... :/ to by bolo blbé...
Spoločné...
Načo je dobré oddeľovať študentov podľa pohlaví? Ako už bolo spomenuté, búreniu hormónov to aj tak nepomôže, dokonca si myslím že by to mohlo byť skôr na škodu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nemyslím si, že by sa delením pohlaví nejako decká polepšili, že by menej vyrušovali alebo by nimi menej lomcovali hormóny
Načo je dobré oddeľovať študentov podľa pohlaví? Ako už bolo spomenuté, búreniu hormónov to aj tak nepomôže, dokonca si myslím že by to mohlo byť skôr na škodu...