Zapáčil sa mi jeden chlapec začali sme sa spolu ak stretávať aj všetko,mám o nho záujem no dnes pridal fotku aj s inými dievčatami že bol vonkajšie nejakou jeho starou partiou,tak teraz neviem ako si to mám vynalozit
Vyložiť si to tak, že má aj iných kamarátov, nielen teba, nemusí to automaticky znamenať, že ked sa odfotí s nejakou babou, tak s ňou má vzťah. A radšej si čo najskôr ujasnite ten svoj vzťah, daj mu najavo záujem, nech vieš na čom si, a zbytočne v sebe neživíš plané nádeje, že ty ho chceš a on ťa má len za kamošku.
ja neviem, ako si mám VYNALOŽIŤ , že bol VONKAJŠIE s nejakou starou partiou... ako si to môže vôbec dovoliť... no nič, musíš nakúpiť reťaze, zámky, putá, eskapásky a poriadne si ho pripútať doma v pivnici...
Tie dievčatá sú určite len jeho 12 sestier , sesternic a tiet
Nebuď hlúpa , chod von aj ty .
A odfot sa s 20 chalanmi naraz , tiež zo starej partie .
Uvidis čo ti na to povie ...
ak nebude mat nič proti tomu(teda žiadne otázky na tu fotku, chalanov ) ... zjavne sa s tebou len hra ,si mu ľahostajná a berie ta len ako zábavku
(Of course chodiť von môže,tak ako aj ty )
Ale keď mi na niekom záleží , budem ho o tom informovať , alebo ho vezmem so sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
penis
Nebuď hlúpa , chod von aj ty .
A odfot sa s 20 chalanmi naraz , tiež zo starej partie .
Uvidis čo ti na to povie ...
ak nebude mat nič proti tomu(teda žiadne otázky na tu fotku, chalanov ) ... zjavne sa s tebou len hra ,si mu ľahostajná a berie ta len ako zábavku
(Of course chodiť von môže,tak ako aj ty )
Ale keď mi na niekom záleží , budem ho o tom informovať , alebo ho vezmem so sebou