no napr. ja som bol do jednej, zuza sa volala, a som jej v triede (7.trieda) stoličku zložil na začiatku potom vyložil a raz sedela predo mnou a sa mi pacili jej vlasi tak som sa s nimi tak trochu hral ona sa otočila a pobozkala ma. no ty kokos to som nebol ani pripraveny a normalne france kiss. no sranda. odvtedy spolu chodíme
Furt sa na nu pozeram, usmejem sa na nu, ked sa kukne aj ona mna, vzdy ju pozdravim ked idem okolo nej, chvalim jej oblecenie atd... co ja viem... ja som nikdy nevedel balit baby... ani len do celofanu
@meana Vešiam hlavu,pretože zo mňa hovorí skúsenosť.No a ďakujem za pozitívny ohlas k môjmu hudobnému a literárnemu vkusu.Je to fajn vedieť,že jestvuje duša na veľmi podobnej frekvencii.
@drilo Skvelý aforizmus,akurát v mojom prípade ťažko aplikovateľný.Keďže alkohol nepijem.A to bývam na intráku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
na iné ani nereagujem...
pozrela som si tvoj profil a máš skvelý výber literatúry, hudby, filmov, .... atď
podľa toho, čo píšeš máš podobné vlastnosti ako ja(v podstate by som mohla 3/4 z toho napísať do môjho profilu)
nevešaj hlavu vidíš, že aspoň jeden podobný človek existuje (aspoň ako sa zdá)
@bublinqac Fuha, tak obcas evidentne SPALUJUCO OSLNIS
Muzi su ako psy, ked ich nahanas - utekaju a ked od nich utekas ty, utekaju oni za tebou
@drilo Skvelý aforizmus,akurát v mojom prípade ťažko aplikovateľný.Keďže alkohol nepijem.A to bývam na intráku.
ale nie od úžasu ale od strachu....l