Ak chlap (22 r) ignoruje babu, s ktorou niečo pekné zažil, páči sa mu, ale nechce žiaden vzťah a je rozhodnutý, že to bude len obyčajné kamarátsvo a musí sa s nou každý deň stretávať v práci... čo všetko to môže znamenať... alebo to neznamená nič, a netr
15ročných čo prosím? uvedomuješ si, že niektorí tí "sopliaci" majú viac rozumu ako ty a nezaložia takéto nezmyselné fórum, kde je dopredu jasné, že je to jeho INDIVIDUÁLNY postoj a nikto ti nepovie, čo to "znamená"?
Ma dovod sa momentalne vyhybat vztahu, alebo to tvrdi len tak, aby na neho dotycna netlacila? (co si budeme hovorit - je jednoduchsie povedat "nechcem momentalne vztah" ako "nemam O TEBA zaujem"... Keby som mal 10 eur za kazdeho znameho co "momentalne nechce vztah" a o tyzden uz chodil s niekym za ruky a mojkal sa...)
ja viem môžme si tu vytvárať všelijaké teórie...kebyže sa opýtam? poznám odpoved totiž: ja sa správam úplne normálne. a jediný cvok som tu zasa ja...ale niekedy to vidíte, že sa niekto nespráva prirodzene. Keď viete, že to bolo niekedy uplne ale uplne inak. Doslova sa vyhýba, alebo to možno robím aj ja. Ale zasa beriem aj teóriu, že to priveľmi riešim a najlepšie by bolo srať na to a v pondelok ísť v plnom nasadení naspäť do práce..
"Ak chlap (22 r) ignoruje babu, s ktorou niečo pekné zažil, páči sa mu, ale nechce žiaden vzťah a je rozhodnutý, že to bude len obyčajné kamarátsvo a musí sa s nou každý deň stretávať v práci"
tak to znamená, že "chlap (22 r) ignoruje babu, s ktorou niečo pekné zažil, páči sa mu, ale nechce žiaden vzťah a je rozhodnutý, že to bude len obyčajné kamarátsvo a musí sa s nou každý deň stretávať v práci"
uvedomuješ si že si si svojou otázkou odpovedala?
a to že kedysi sa v niektorých veciach správal úplne, ale úplne inak neznamená že teraz sa správa nenormálne, len že sa správa inak.
špekuluješ, hľadáš za jeho správaním nejaké skyté úmysly, ako keď baba ignoruje chalana aby ho vyprovokovala k nejakému kroku, alebo podobne, ale uvedom si že 99% chlapov nerozmýšľa ako ženy. proste chlap keď niečo robí tak to robí preto že to robí a nie preto že tým tajne a rafinovane robí niečo úplne iné.
páči sa mi tvoj názor, je asi najpravdivejší...dal si si námahu s tým textom, cením si to ja za tým nehladám nič, mne to len vadí. Lebo obyčajnou kamarátkou by som chcela byť aj ja, ale takto je to troška ťažšie... ja si udržujem odstup tiež, ale len kvôli tomu, elbo vidím, že ho má on... tak ak by som aj chcela urobiť nejaký krok k OBYČAJNÉMU KAMARÁTSTVU tak nemám na to priestor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
1) Aktivne sa jej vyhyba?
alebo
2) Neopatuje jej snahy?
Je rozhodnuty, alebo vravi, ze je rozhodnuty?
Ma dovod sa momentalne vyhybat vztahu, alebo to tvrdi len tak, aby na neho dotycna netlacila? (co si budeme hovorit - je jednoduchsie povedat "nechcem momentalne vztah" ako "nemam O TEBA zaujem"... Keby som mal 10 eur za kazdeho znameho co "momentalne nechce vztah" a o tyzden uz chodil s niekym za ruky a mojkal sa...)
nechce vztah - nechce vztah , chcel sex
Tak sa venuj praci a bud kamaratka .
Ale ak povedal že je rozhodnutý a vyzeral presvedčivo že to myslí vážne tak ťažko povedať...
My sa tu môžeme aj rozkrájať o tom čo si myslí ale to čo potrebuješ vedieť vie iba on. Alebo sa ho skús spýtať.
"Ak chlap (22 r) ignoruje babu, s ktorou niečo pekné zažil, páči sa mu, ale nechce žiaden vzťah a je rozhodnutý, že to bude len obyčajné kamarátsvo a musí sa s nou každý deň stretávať v práci"
tak to znamená, že "chlap (22 r) ignoruje babu, s ktorou niečo pekné zažil, páči sa mu, ale nechce žiaden vzťah a je rozhodnutý, že to bude len obyčajné kamarátsvo a musí sa s nou každý deň stretávať v práci"
uvedomuješ si že si si svojou otázkou odpovedala?
a to že kedysi sa v niektorých veciach správal úplne, ale úplne inak neznamená že teraz sa správa nenormálne, len že sa správa inak.
špekuluješ, hľadáš za jeho správaním nejaké skyté úmysly, ako keď baba ignoruje chalana aby ho vyprovokovala k nejakému kroku, alebo podobne, ale uvedom si že 99% chlapov nerozmýšľa ako ženy. proste chlap keď niečo robí tak to robí preto že to robí a nie preto že tým tajne a rafinovane robí niečo úplne iné.
A toto zeny casto nechapu...
Ze chlap si mysli presne to co robi a robi to co si mysli.
Nema postranne spekulativne myslienky...
Chceme sex dame to najavo, chceme vztah dame to najavo.
Chceme byt len kamarati, dame to najavo...
Sex neznamena, ze tu zensku automaticky milujeme a chceme s nou chodit.
Typek s tebou nieco mal, no tym to konci.
Do prace s tebou chodit musi.
S tym nic nenarobite a preto je najlepsie ak ste kamarati.
Nic viac a nic menej
@14
Súhlas, a nabudúce tu nezakladaj takéto ehm Fórum
alebo ket snou chatujem?