...spoznate mile dievca, s ktorym je vam velmi dobre. Je bezstarostna, vzdy sa usmieva a vy sa do nej po case proste zalubite. Ked potom lezite v posteli a maznate sa, vsimnete si, ze ma na predlakti jazvy(co ste si dovtedy nevsimli). Co by ste si pomysle
Osobne s tým mám dosť skúseností, takžepre to mám pochopenie.
Každý máme právo na minulosť. Ak je partner dostatočne vyspelý a inteligentný, tak z toho problém robiť nebude, maximálne tak bude chcieť počuť o tom niečo viac a čo to pre neho znamená v súčasnosti.
@depresia spytal samozrejme, ked nebude chciet povedat, je to jej vec, jej sukromie, a raz by mi snad povedala co ju k tomu viedlo, ak to nebola nejaka blba nehoda
ovplyvniť city? nie. spôsobiť nával... ako sa tomu hovorí... potreby silno ju objať a mojkať? áno. zvýšiť moju mieru obdivu za to že vie byť taká optimistická? áno.
no.. stáva sa..kebyže ma niekto za to zavrhne v takej chvíli tak by mi to bolo síce ľúto že nevie nič o tom viac a hneď zavrhuje, ale tak človek sa časom zmieri so všetkým, a aspoň sa pozná charakter ľudí
ale pozu by som vnimal horsie, tamto je take, ze ma psychicky blok - problem, lebo casto to ludia riesia ako fyzicke uvolnenie od psychickej bolesti (bloknes nieco inym blokom)
spytal by som sa na to, ci je to minulost a popravde sa pokusil "zadriet" nieco ako - vysukam ti to z hlavy taketo myslienky, (vo vyzname, uz je dobre, som ti opora)
tak samozrejme ze by som sa jej na to pytal..nevyzvedal by som, pockal by som az sama bude mat silu a odvahu o tom hovorit ( nie vzdy to musi byt jednoduche..)...
a ci to zmeni moje city? samozrejme ze nie... strazil by som ju, bol jej maximalnou oporou a pod. ... ved by to predsa bolo dievca, do ktoreho som zalubeny...
@21 wait a minute to by nebolo o mne, ja nie som milá tak potom nič..tak ale neviem ja by som si o takom človeku určite nič nepomyslela..skôr by som chcela vedieť dôvod a zaujal by ma týmto
myslím, že by som sa na to opýtal, asi nie zrovna pri maznaní v posteli, ale neskôr určite.. no len pre informáciu.. ani by som to neškatuľkoval, ani by to neovplyvnilo moje city.. teda pokiaľ by to nebolo niečo brutálne hardcore, ale to nepredpokladám
No ja osobne by som sa jej najskôr spýtal ako k tým jazvam prišla a podľa jej odpovede by som sa zachoval.ak by som vsak k nej cítil niečo viac ako len kamarátstvo nenechal by som ju ani kvôli jazvam,skôr by som sa snažil s ňou o tom baviť a vysvetliť jej prečo je hlúposť si takto ublizovat...
@klaudiqaaa nechápem čo je na tom také... výnimočne zlaté že si to zaslúži také ocenenie, príde mi to ako prirodzená reakcia, nie je?
(každopádne vďaka, len... mi to vŕta hlavou... niekoho milujem, dozviem sa o nejakej jeho nepeknej/nepríjemnej minulosti, ...aká iná reakcia dáva zmysel?)
Kazdy ma svoju minulost, preto je to minulost a nejak som sa naucil do nej nevrtat lebo viem ze tiez mam svoju a tiez by mi asi nebolo prijemne o tom moc rozpravat.
Keby som to zistil tak by som ju začal ľúbiť ešte viac. Niečo podobné sa mi stalo (ale iba podobné). Uvedomil som si, že je to strašne krehké a jemné dievča so srdcom na mieste. A to sa mi na dievčatách páči zo všetkého najviac
@depresia tak...určite by som sa na to opýtala...a keby sa držala tak....nwm asi by som sa s ňou porozprávala povzbudila...a keby s tým pokračovala tak sa na nu vyjebala:-S
@midnight nemyslím si, že je to v dnešnej dobe až také normálne, aby to ľudia vnímali takto. Myslím, že pre to majú pochopenie skôr tí, ktorí vedia, čo je to naozajstný smútok, beznádej, samota, prípadne tí, ktorí si tím prešli sami tiež. Alebo o tom aspoň uvažovali.
Skôr by ma zaujímalo, čo by taký chlap urobil, keby bola ona na dne z nejakých problémov a on by si u nej všimol nejaké čerstvé rany. Také, o ktorých by usúdil, že neboli "vytvorené" v snahe zabiť sa. Keby už spolu chodili. Bral by si to rovnako zhovievavo?
Trištvrtina chlapov, ktorých poznám a počula som ich názory, by jej povedalo, či jej nej*be. A to by niekoho v problémoch teda kurva podporilo
"Skôr by ma zaujímalo, čo by taký chlap urobil, keby bola ona na dne z nejakých problémov a on by si u nej všimol nejaké čerstvé rany."
stalo sa mi, nechodil som s ňou, ale bol som do nej zamilovaný. vyjadrené "vzorcom", približne:
(to isté čo v prvom prípade mínus obdiv k optimizmu) krát 4 + chvíľkový nával hnevu že si také robí
čiže objatie, niečo v zmysle "Neblbni, prečo si to robíš, svet ti ubližuje, tak si pre istotu ubližuješ ešte aj sama?!"
po prejdení hnevu by som sa snažil pochopiť prečo to robí, v čom je toho zmysel, a vynútiť si sľub že keď bude mať tú potrebu nabudúce, nech miesto toho vezme mobil a zavolá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ale k teme, asi ked uz su tam nejake city, tak vyzistim co su to za jazvy...
Ako k nim prisla, etc.
Ak zistim, ze mala za sebou tazku pubertu a uz je ok, tak neriesim.
Ak sa vonkoncom ukaze, ze je to sebaznicujuci maniak, tak balim kufre a padam kade lahsie
Každý máme právo na minulosť. Ak je partner dostatočne vyspelý a inteligentný, tak z toho problém robiť nebude, maximálne tak bude chcieť počuť o tom niečo viac a čo to pre neho znamená v súčasnosti.
treba sa rezat pozdlzne, nie priecne, lebo inak je to len poza!
ale pozu by som vnimal horsie, tamto je take, ze ma psychicky blok - problem, lebo casto to ludia riesia ako fyzicke uvolnenie od psychickej bolesti (bloknes nieco inym blokom)
spytal by som sa na to, ci je to minulost a popravde sa pokusil "zadriet" nieco ako - vysukam ti to z hlavy taketo myslienky, (vo vyzname, uz je dobre, som ti opora)
a ci to zmeni moje city? samozrejme ze nie... strazil by som ju, bol jej maximalnou oporou a pod. ... ved by to predsa bolo dievca, do ktoreho som zalubeny...
riešil by som to ako @midnight
aj keby mala dieru cez hlavu,stale by som ju lubil..
toto ked zbadam hned uz aj viem co bude vnutri
(každopádne vďaka, len... mi to vŕta hlavou... niekoho milujem, dozviem sa o nejakej jeho nepeknej/nepríjemnej minulosti, ...aká iná reakcia dáva zmysel?)
Mala by som ju ešte radšej.
@midnight nemyslím si, že je to v dnešnej dobe až také normálne, aby to ľudia vnímali takto. Myslím, že pre to majú pochopenie skôr tí, ktorí vedia, čo je to naozajstný smútok, beznádej, samota, prípadne tí, ktorí si tím prešli sami tiež. Alebo o tom aspoň uvažovali.
Skôr by ma zaujímalo, čo by taký chlap urobil, keby bola ona na dne z nejakých problémov a on by si u nej všimol nejaké čerstvé rany. Také, o ktorých by usúdil, že neboli "vytvorené" v snahe zabiť sa. Keby už spolu chodili. Bral by si to rovnako zhovievavo?
Trištvrtina chlapov, ktorých poznám a počula som ich názory, by jej povedalo, či jej nej*be. A to by niekoho v problémoch teda kurva podporilo
"Skôr by ma zaujímalo, čo by taký chlap urobil, keby bola ona na dne z nejakých problémov a on by si u nej všimol nejaké čerstvé rany."
stalo sa mi, nechodil som s ňou, ale bol som do nej zamilovaný. vyjadrené "vzorcom", približne:
(to isté čo v prvom prípade mínus obdiv k optimizmu) krát 4 + chvíľkový nával hnevu že si také robí
čiže objatie, niečo v zmysle "Neblbni, prečo si to robíš, svet ti ubližuje, tak si pre istotu ubližuješ ešte aj sama?!"
po prejdení hnevu by som sa snažil pochopiť prečo to robí, v čom je toho zmysel, a vynútiť si sľub že keď bude mať tú potrebu nabudúce, nech miesto toho vezme mobil a zavolá.
Neviem zase určite to nie je dôvod na "zbalenie kufrov".. Rdšej jej s tým pomôž