trošku dosť prozaická téma, ale zaujímalo by ma, či si sami žehlíte ak bývate sami, alebo ak s niekým, tak, no proste či na to máte ľudí, ak áno tak koho a tak podobne... kludne sa rozpíšte
@majky96@fenoglio@relieforsaddist aj ste sa to od niekoho učili, či jak prišla potreba tak ste sa do toho pustili a bolo? akože mater vás naučila alebo to je z núdze cnosť?
nemam s tym problem. v pohode ozehlim koselu. ale ze by ma to bavilo povedat nemozem. ale tak no pokrcenu nosit nebudem. inak zehlim len nutne veci..kosele, tricka, rifle na ktorych by bolo vidiet ze nie su ozehlene.. ostatne nezehlim
@podhubie to proste keď som mal vóľno a bývalá bola v robote tak spravím dačo nech si ženská môže po robote vkľude "vykvasiť" vedľa mňa a nemusí riešiť robotu po robote nie? xD čo sa dá natom akože učiť? alebo čo sa chce človek natom učiť proste ožehlím 20 vecí chytím to do rúk a jedna radosť to ide ale tak samozrejme že bez motivácie si len tak veci nežehlim radšej si kúpim také čo netreba žehliť
@vladqog hej ale uz si to presne nepametam bohuzial tusim najprv golier, polpredky, chrbat, manzety a rukavy ? ci ? nepametam si to uz ale oficialne je postup ake poradie to ma mat
@thrwtchr jak už mám nasraté v gatiach že ťa zle pochopím, všímaš? @sasuke@vladqog ten postup to je katastrofa! neznášam žehliť košele práve preto. lebo ožehlím rukáv a kým dožehlím ostatné je to znova pokrčené... ale isto googliť nebudem že ako na to
@podhubie nj vidis ja si teraz nemam kde ozehlit koselu bo nemam tie veci co v skole uz a budem doma nadavat ze to takto nejde a urvem z prace bo viem ze tam take maju
my uz dlhe roky nezehlime nic ono to je vlastne uplna blbost ak clovek nenosi take veci ako je kosela tak to vobec neni pokrcene ani ked sa to neozehli ale tak ked si ju teda mam dat napriklad na pohreb (bohuzial ale najcastejsie ju nosim tam) tak ju ozehli mama ja nebudem zehlit nikdy keby som byval sam v zivote by som si nekupil zehlicku
inak skuste to proste nezehlit ! uvidite ze tie veci nejsu aj tak pokrcene to je uplna picovina zehlenie teda ked to niesu fakt take veci ako kosela ale ja by som ani to nezehlil no ja mam pici
@torpedo08 tiež mi je jedno či je niečo pokrčené,ale som názoru že treba mať v poriadku oblečko v oficiálnych situáciách (z ohľadu na zadebnených ľudí pre ktorých to veľa znamená), práve preto som dala zrovna tú košeľu do otázky, na tej to zvykne byť vidno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale viem prat a spravne roztriedit oblecenie.
ta nie, ale všetko ostatné jo
a nebola to oprava, ja len preto, že košeľu som na sebe už strašne dlho nemal, a už vôbec nie padnúcu (to asi nikdy .D )
@sasuke na to existuje oficiálny postup?
@podhubie taaak rukavy by sa mali nakoniec si myslim a na este takych spec. vankusoch
Si vystačím s tým, keď opranú košeľu povesím na vešiak, nie je to úplne to, ale trochu sa vyrovná
Ale inak, viem robiť všetky domáce práce. Dostal som to príkazom.