takže.. čo ma nasralo.. stalo sa to včera.. frajer ma mal čakať po škole.. on končil 15.40, ja som mala končiť 16.15.. volala som mu, že či by ma nemohol počkať a odviezť ma domov.. on že dobre, počká ma teda.. ja som mala stáž na infekčnom oddelení v nem
nemyslim si ze sa ti neozve za to ze musel na teba hodinu cakat niekde..to musi mat potom velmi slabe nervy a taktiez musi byt velmi urazlivy. Mna by to drzalo asi tak 10 minut maximalne tá "dudrota"
@zuzik24 : Viete co je vasa chyba? Pozerate sa na to kazdy zo svojej strany a nie zo strany toho druheho. Toto nie je spravanie ktore prospieva vztahu.
@zuzik24 akoze prepac ale ked je to tvoj frajer a nespravi pre teba bez nervovanie a pindania takuto malickost, ze ta hodinku pocka v aute tak akoze neviem...
stratil som sa v tom asi ako kazdy normalny clovek.. tvoj frajer sa sprava ako zenska, tak vie, ze bude cakat, a ze sa ponahla, ale pocka ( aby nebol chrapun offcourse ) ale nasledne ti bude za to picovat.. uplne smiesne
Aj som ju veru zdrbal za to pár krát, neznášam nedochvíľnosť. Ale len vtedy samozrejme, ak za to mohla ona sama.. napr. keď sme sa mali stretnúť o siedmej na Zochovej, ona nič, ani sa neozve, ja tam stojím v zákaze zastavenia, dvadsať minút po siedmej jej zavolám a ona mi len tak s úsmevom povie že "jaj to je už toľko? ja som pri Eurovei". Tak hej, to ma nasralo.
Ale ak proste za to nemôže, tak nemôže, napríklad ako ty hovoríš, tak to neni tvoja chyba. Aj ja proste niekedy musím ostať v práci dlhšie a podobne.
A musím uznať, že @kachie sa neskutočne polepšila v tomto, a strašne ma to teší že už absolútne nemeškáva
@zuzik24 dneska mi nepomohlo nič viac než tento tvoj príbeh.. ak sa môžem opýtať ako dlho ste už spolu? poznám podobné problémy, nie síce priamo takúto situáciu ale aj ja sa hádam "kvôli chujovinám" ako sa tu viacerí zmienili.. a nemyslím si že tým že mám 19 som nejaký horší človek, alebo som nezrelšia a mám detskejší vzťah..
ježíš, vy to tu všetko riešite, ako keby ste sa nikdy nepohádali... pohádali a myslím že ešte kvôli väčším debilinám... nechápem, čo sa s týmto portálom deje, každý na každého len pičuje, nikto tu už ani fórum nemôže založiť bez toho, aby ste ho všetci nezdrbali.... jeden netolerantný napíše, že má dotyčná problémy ako decko a že je hlupaňa a všetci sa hneď po ňom opičia... asi si dám facku, ako tu jeden často odporúča
jo a @zuzik24 - normálne mu zavolaj a vyjasnite si to... podľa mňa si ty nič zlé neurobila a preto nevidím dôvod na opsravedlnenie, hoci on to asi vníma inak... pokús sa to riešiť ako dospelá žena a ak sa on bude aj naďalej správať jak rozmaznané decko, mala by si si položiť otázku, či ti vôbec vzťah s takým človekom stojí za to - ak sa teraz vie uraziť kvôli takej nehoráznej blbosti, o 5 rokov ťa bude šikanovať trebárs za vlažnú večeru či za príliš krátku sukňu... takéhoto chlapa nezmeníš, ak sa nebude chcieť zmeniť sám
to nic, aj ja som chodila s chalanom, ktory mi zvykol casto vytknut veci, akoze si nevazim ked ma odnesie vecer domov ... ono videli sme sa len vecer a mne po 11tej nesiel ziaden autobus takze mal na vyber ma odniest domov alebo by som za nim ani nesla, ale to nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Kvoli takej PICOVINE sa pohadat je mimo moje chapanie.
a teraz? my čo s tým?
daj si facku
celú minútu môjho drahocenného života som premárnil čítaním takejto pičoviny?
OMFG
daj si ďalšiu facku.
dokonca ani nic nove som sa nedozvedela, okrem toho ze tvoj frajer roznasa metro, a ze muzi si dakedy padnuty na hlavu to sa vie uz davno....
takze... kto mi preplati tie dve minuty ktore som stravila citanim?
Aj som ju veru zdrbal za to pár krát, neznášam nedochvíľnosť. Ale len vtedy samozrejme, ak za to mohla ona sama.. napr. keď sme sa mali stretnúť o siedmej na Zochovej, ona nič, ani sa neozve, ja tam stojím v zákaze zastavenia, dvadsať minút po siedmej jej zavolám a ona mi len tak s úsmevom povie že "jaj to je už toľko? ja som pri Eurovei". Tak hej, to ma nasralo.
Ale ak proste za to nemôže, tak nemôže, napríklad ako ty hovoríš, tak to neni tvoja chyba. Aj ja proste niekedy musím ostať v práci dlhšie a podobne.
A musím uznať, že @kachie sa neskutočne polepšila v tomto, a strašne ma to teší že už absolútne nemeškáva
inak fajn na zasmiatie ako niekto nevie povedat prepac
Myslel som si, že som hovädo, ale tvoj priateľ je väčšie... o mnoho väčšie
čo ti na to povedať- no čo... nič, radšej budem(e) ticho
ja to vidím takto, klikni si po pom kýbli!
» instantsfun.es/swf/trollolol.s...
filip
jo a @zuzik24 - normálne mu zavolaj a vyjasnite si to... podľa mňa si ty nič zlé neurobila a preto nevidím dôvod na opsravedlnenie, hoci on to asi vníma inak... pokús sa to riešiť ako dospelá žena a ak sa on bude aj naďalej správať jak rozmaznané decko, mala by si si položiť otázku, či ti vôbec vzťah s takým človekom stojí za to - ak sa teraz vie uraziť kvôli takej nehoráznej blbosti, o 5 rokov ťa bude šikanovať trebárs za vlažnú večeru či za príliš krátku sukňu... takéhoto chlapa nezmeníš, ak sa nebude chcieť zmeniť sám
...potom som prišla na to, že ja mám hodinky o 4 minuty pozadu a on dopredu lebo stále mi nešlo do hlavy, že meškám keď inde chodievam pomerne načas
pi*oviny riešite