Chlapsky plac..placu chlapi zo zdravotnej bolesti, alebo ked su slaby..alebo je to viac menej naznak ze nieco taja-ze proste cit
viem velmi obsirna otazka..myslim ked chlap neudrzi plac pred babou..stalo sa vam to uz?ake ste mali pocity alebo co vam to naznacilo resp ako sa to vysvetlilo neskor? placu lebo sa boja povedat-priznat pravdu o niecom tajnom narovinu..je to mozne?
Nie rumázgajú len ked klamú podvádzaju alebo dačo prosrali čo mali v pláne,plaču len ked sa lutuju a ak ich pri tom uvidíš chcú aby si ich lutovala. By som im dala oscara za výkon,hlavne tomu poslednému
každý predsa má právo na plač,či už z dôvodov ako neúspech v škole,v práci,prípadne keď sa bojí o to,že neuživí rodinu...dôvodov je veľa, a nie je to divné/čudné.
každý, kto nie je necitlivé hovado plače. každý ale z iného dôvodu. pre každého je tá hranica inde. alebo špúšťač.
môj oco plače pri filmoch, kde sa dcéry zmieria s otcom alebo sa nájdu po dlhých rokoch, lebo sa s postavami stotožňuje. a vôbec ho za to nepovažujem za slabého, práve naopak. muž schopný preukázať svoje city je pravý muž.
@bibawhite chlapi len tak z ničoho nić neplačú, a keď sa to uź stane tak je zatym vačšinou poriadny dôvod (ano su aj dajaky slabosi abo co ja viem)-- ale ja som plakal pred bývalou kvôli tomu ako velmi som ju miloval a môžem ťa uistiť že so slabosťou to nemá nič spoločne --ale nebudem bližšie rozpitvávať.
??? lebo chlap je turingov stroj a pre jeden výstup (plač) existuje vždy len konečné množstvo možných vstupov (pocitov, udalostí) ktoré ho spôsobia, hej?
Myslím si, že kvôli ženám plačú dosť málo (teda dosť málo chlapov). Určite dokážeme plakať z veľkého sklamania alebo všeobecne smútku alebo aj od veľkej bolesti, ide však o to, že v tomto sme oveľa "silnejší" ako ženy, preto plačeme oveľa menej.
Ja napríklad mám 18 a plakal som naposledy keď som bol malý (nejakých 6 rokov). Neviem plakať. A to už mám v živote veľa veľmi pestrých zážitkov za sebou.
Často neplačem, ale plačem pri jednej nezvyčajnej veci a to vtedy, keď je niečo nenormálne nespravodlivé, viem to v pohode prekúsnuť, ale keď som napríklad pred frajerkou, tak mi to nerobí problém. Stalo sa mi to asi 2-3x v živote Od bolesti neplačem, iba ak je to na citlivých miestach ako nos, genitálie a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ak to chapem spravne tak rada pridem vynadat este raz
A inac blbo polozena otazka....
Od bolesti nie , ale slzilo mi oko , to je automaticke niekedy a neda sa tomu zabranit.
nie
tak prečo asi plaču muži? lebo su to tiež ludia. tiež maju city... aj ked su občas drsnaci, aj oni maju slzné kanáliky.
anketu-forum-a-potom-ste-zistili-ze-ste-sa-uz-na-to-kedysi-pytali-
a-potom-ste-vytvorili-aknketu-aby-ste-zistili-ci-sa-to-stalo-aj-niekomu-
inemu-ale-zabudli-ste-do-nej-dat-moznosti-/96345-tema.html
toto si neprekonala
» www.birdz.sk/diskusie/stalo-...
môj oco plače pri filmoch, kde sa dcéry zmieria s otcom alebo sa nájdu po dlhých rokoch, lebo sa s postavami stotožňuje. a vôbec ho za to nepovažujem za slabého, práve naopak. muž schopný preukázať svoje city je pravý muž.
a tak.
??? lebo chlap je turingov stroj a pre jeden výstup (plač) existuje vždy len konečné množstvo možných vstupov (pocitov, udalostí) ktoré ho spôsobia, hej?
...seriously, are you fucking kidding me?
Ja napríklad mám 18 a plakal som naposledy keď som bol malý (nejakých 6 rokov). Neviem plakať. A to už mám v živote veľa veľmi pestrých zážitkov za sebou.
Napr ten moj sa rozplakal, ked padlo lietadlo s Demitrom, potom pri nejakom romantickom filme tiez, je citlivy, co je dobre aj zle
A chlapi placu ci pri smrti niekoho, ked je im nieco luto, ci ich nieco boli alebo podobne... len je uz otazka pri kom si to mozu dovolit plakat
Možno si spomenul, ako sa s bývalou hrávali na penaltový rozstrel