Nežiarliš-Nemiluješ..ale o to nejde...Viem,že je to lekárske vyšetrenie iba ma napadlo hlavne zo strany chlapov či nad tým nerozmýšľali.Niekedy sa bojím aby ten gynekológ nechcel nejak zneužiť svoju profesiu a neskúšal robiť niečo čo už nie je súčasťou vyšetrenia...
a preto ako chlap by som sa menej bál keby chodila ku gynekologičke...to neznamená,že som psychopat alebo neviem aký žiarlivec..Všetko z mierou a zdravým úsudkom preto si myslím,že nepotrebujem žiadneho psychiatra ako si to myslí @yeya...
@8 hneď by na to nemuseli prísť..nevieš kedy by skúsil zneužiť profesiu...keby sa poddala musel by som zabiť ju a keby nie ptm toho gynekológa alebo hocikoho kto by to skúšal
myslim ze prehanas Mna zaujima, ze ked na priklad dojdem krcnemu, pozrie sa mi do hrdla, a nic tam nemam, tak povie, ze mam krasne hrdlo... tak ze ci gynekolog povie ked je vsetko v poriadku, ze ma krasnu pi**
Ale k teme: Ked si moja priatelka isla dat predpisat HAK, a isla aj na prehliadku, tak sama od seba povedala, ze pojde gynekologicke len zene... ale tak mne to je uplne jedno...
strasne hovadiny riesis... btw nie na kazdej gynekologickej navsteve ide zena na kozu...gynekolog je asi najhorsie povolanie ake moze byt...cely den kuka zenam medzi nohy ved potom uz mu to prestane byt vzrusujuce...
mám návrh a taký prieskum pre baby - keďže netuším aký pomer žien a mužov v tomto povolaný - ak sa dá tak tak to napíšte koho je viac či žien alebo mužov
najprv som mala gynekologicku, ale po tom ako sa spravala (vyslovene mala na haku, nic ti nikdy nebolo, vysetrenie prs neexistovalo, etc) som presla inemu lekarovi - gynekologovi a nevedela som si vynachvalit. nejde o to, ze je to chlap, ale ako vykonava svoju profesiu
Vedel som,že túto tému som tu radšej nemal dávať..Možno ma aj väčšina ľudí chápe ale ľahšie je zo mňa urobiť prehnaného žiarlivca alebo prípad pre psychiatra..Moja priateľka ani nevie,že niečo takéto riešim...Táto téma ma napadla preto lebo sa o ňu bojím pretože som počul o viacerých prípadoch kedy museli prepustiť gynekológov,ktorý pri lekárskom vyšetrení nepostupovali,tak ako by presne mali.......
@ovechkinfan a ja som nepocula o ziadnom v mojom okoli. pozri sa na to takto: ak si zena vyberie chlapa namiesto zeny tak to bude asi tym, ze reputacia je lepsia. ziarliva by som nebola. ak by sa nahodou stalo, ze nieco je tam inak ako ma byt a tvoja priatelka nie je "ofechka" tak ho uda a bude. vsade najdes idiotov. skor vsak by som bala o to, aby tvoja priatelka mala dobre osetrenie vacsia pravdepodobnost je, ze nejaky fuser sa vykasle na zjavne veci ako to, ze gynekolog co vidi sto vagin denne bude sa pokusat o nieco. moj nazor.
@ovechkinfan nemala za co. a este si uvedom, ze gynekologovi sa chodi najcastejsie ked mas problem. problem znamena, ze nieco nie je v poriadku a tym padom to asi nebude vyzerat a fungovat ako vzdy. raz za pol roka (rok) prehliadka, tym to hasne.
tak ja nežiarlim ale to neznamená že mojho priateľa nemilujem to by som musela na všetky jeho kamarátky žiarliť a ja sa nepotrebujem takými vecami stresovať ja mu verím a to je hlavné viem, že žiarliť nemusím
mass chalana a casto chodis vonku s kamaratom ??... to mi nejde do hlavy..to je tvoj chalan asi dost hlupy a asi mu na tebe moc nezalezi lebo si neuvedomuje,ze kamaratstvo medzi chalanom a babou neexistuje...aspon nie na dlho.....
hej a čo? on vie že mi na ňom záleží a vie že k nemu nič viac než kamarátstvo necítim. Bože tieto tvoje hlášky máš s Facebooku? lebo mi to tak pripadá...Medzi babou a chalanom kamarátstvo existuje Len niektorí sa to boja vyskúšať ja mám veľmi veľa kamarátov opačného pohlavia a nikomu to nevadí .. a to, že mi dáva volnosť neznamená, že mu na mne nezáleží...skôr naopak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Gynekológ ktorý zneužíva svoju profesiu, gynekológom logicky byť nemože, veď na to by ženské hneď prišli preboha......
A aj keby skúšal... Tvoja holka by sa určite hneď poddala nie?
Ale k teme: Ked si moja priatelka isla dat predpisat HAK, a isla aj na prehliadku, tak sama od seba povedala, ze pojde gynekologicke len zene... ale tak mne to je uplne jedno...
Super, čo?
no moj zlatý keby ona Ťa chcela podviesť, spraví to aj bez gynekológa a Teba do toho nič nebude
Alebo si ja najdem 25rocnu urologicku
Nežiarliš - Nemiluješ? to už aká kravina je ..
tak ja nežiarlim ale to neznamená že mojho priateľa nemilujem to by som musela na všetky jeho kamarátky žiarliť a ja sa nepotrebujem takými vecami stresovať ja mu verím a to je hlavné viem, že žiarliť nemusím
tak ja viem asi najlepšie, že ho milujem a to "heslo" že Nežiarliš - Nemiluješ je strašne detinské..
A Takže keď so svojím najlepším kamarátom chodím často sama a mojmu priateľovi to nevadí..to znamená že ma nemiluje? jerk
hej a čo? on vie že mi na ňom záleží a vie že k nemu nič viac než kamarátstvo necítim. Bože tieto tvoje hlášky máš s Facebooku? lebo mi to tak pripadá...Medzi babou a chalanom kamarátstvo existuje Len niektorí sa to boja vyskúšať ja mám veľmi veľa kamarátov opačného pohlavia a nikomu to nevadí .. a to, že mi dáva volnosť neznamená, že mu na mne nezáleží...skôr naopak..
ách takéto detinské názory
@ann182
len mu daj