vajco do taniera... osoloiť, ovegetiť, priliať troška! mlieka a miešať vydličkou. Capnúť krajec chleba, z jednej, druhej strany a capnúť na panvicu ....OK?
@alpynus uznávam, s ohľadom na veľkosť slepačieho vajca som mohla pomlčať. Každopádne ,,krajec" pre mňa nie je množstvo chleba, ktoré si bez problému jednoznačne predstavím o trištvrte na dvanásť.
jednoduche ja to robim jednoducho -rozbit vajičko do taniera ale aj s bielkom a rozmiešaš ho riadne a potom tam hodiš chlebik namačaš ho v tom a daš na panvicu v ktorej je olej a maš to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
rozbiješ si potrebný počet vajec, osolíš, okoreníš
vezmeš krajec chleba, namočíš do vajca z oboch strán
dáš na panvicu a vysmážaš
A aký je potrebný počet vajec na dva polkrajce?
myslím, že postačí jedno a ešte aj ostane
Jedno vajce by malo stačiť, ak chlieb nekrájaš po dĺžke.
Ďakujem.
Idem si premyslieť, či výsledný efekt bude hodnotnejší ako materiálne a časové investície investované do spomínanej procedúry.
@narazuvzdornaa
Zdá sa, že tie údaje boli v praxi dostatočne dostačujúce.
Priznaj sa!
I smoked pot and then I realized, that I was smoking pot. Inak chutilo, samozrejme : )
@tryptaminedream
Ďakujem za povzbudenie, oplatilo sa ; )
Mimochodom, napokon som z dvoch vajec spravil štyri menšie krajce (rezané po šírke, približne v 1/4 chleba) a jedno polkruhové vajcové čudo.
Áno, také niečo. A napokon je z toho čapatý valec
inak maximálne tak cestoviny vyjdú spod mojich rúk
Kam to tento svet speje pre Boha !! By som sa na tvojom mieste hanbila !!
Vieš si vôbec naliať vodu do pohára ??
Veľmi prekvapivo existujú ľudia, ktorí ešte chleby vo vajci nerobili ...
A ja si idem asi búchať hlavu o stenu, lebo patrím medzi nich