neviem, neskusal som no...teda neskusal som hadat - vacsinou ho predtym, ako jem, vidim, takze tazko mi je obmedzit sa len na identifikovanie podla chuti
@neith74 tu su papierove chleby alias toastove a najdes tu aj akoze klasicke pecne, ale to nie su nase kysnute. to je tiez taky papier v tvrdsom obale. ale mas tu francuzske chleby, co su podobne ale rohlik jedine z www.halusky.co.uk
@neith74 a naco by si aj navstevoval taku stranku ked byvas tipnem maximalne pat minut od stanku kde sa rohlik da kupit, alebo nejake supermarketu ala coop jednota? neviem, rohliky som este neskusala odtial priznam sa vacsinou na ne zabudnem ked si nieco objednavam, ale nabuduce uz musim! tato anketa ma navnadila
@interrupcio tak to vazne netusim, kedze pivo som nemusel ani, ked som ho "mohol pit" Pochybujem o tom, ze by niekto v ba robil take pivo, kedze ludi, co by ho pilo by bolo velmi velmi velmi malo a by sa hned pokazilo. Problem je uz len sa sa v ba najest..ak nechcem ist do nejakej restauracie(naposledy casnik ani len netusil, co je celiakia), alebo do ciny..
@neith74 hned ako sa rozhodnem, ze potrebujem viac ako len rohliky tak sa na to podujmem a budem ta informovat o vsetkom, pocnuc velkostou, vahou, balenim a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dobra anketa
neviem, neskusal som no...teda neskusal som hadat - vacsinou ho predtym, ako jem, vidim, takze tazko mi je obmedzit sa len na identifikovanie podla chuti
potom tiež iba tak rozdiel medzi bielym a čiernym
@marttina Tam nepečú dobré?