Cestoviny/šalát so scampi, ale choď len do reštaurácii kde majú čerstvé morské plody, je to neporovnateľný rozdiel. Dala som si raz morské plody na jednom ostrove, kde lovili tie príšerky rovno pred nami a chutilo to úžasne, úplne inak než keď ti to pripravujú mrazené
chobotničku som mal tiež čerstvo vylovenú, na kúsky osmahnutú A V praženičke. To bola mňamka. Ale skvelá je aj V cestovinách. Ak to kuchár vie tak si ani neuvedomíš čo ješ pretože to bude skvelé. Aj čerstvé slávky nie sú zlé.
Mala som z nej jedno chápadlo a bolo to bombastické. Hádam najlepšie jedlo, aké som kedy mala!
Tie maličké chobotničky sú tiež fajn, ale tá obrovská je riadna mňamka!
@Debilko25 ešte tsak napísať, kam ideš a k chobotniciam - ako ktoré... morske plody nemusim ale v Belgicku, take male drobne, grilovane - kedykolvek (a nepachnu rybacinou) nie všetko pachne rybacinou, co zije vo vode... dokonca ani kopa rýb nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tento chlapec je vnútorne vyspelejší ako ty
Tie maličké chobotničky sú tiež fajn, ale tá obrovská je riadna mňamka!
Ale nejaké tie ustrice by som prežila ešte, slávky mi vôbec nevadili.
@klaudiqaaa hej ta ja sa do restiky budem trepať ked mam all inclusive