Zaujímal by ma názor o chodení cez internet. Myslíte si, že to má zmysel keď sú ľudia od seba niekoľko kilometrov vzdialení ale aj napriek tomu planujú spoločnú budúcnosť, tvrdia, že sa majú radi ale nepoznajú sa osobne ??? Má zmysel v tom pokračovať ???
Pokiaľ je to LEN NIEKOĽKO kilometrov, dá sa to zvládnuť.
Ak je to viac kilometrov- kakať na to, lebo je malá pravdepodobnosť, že to vyjde.
Ale to všetko záleží od tej dvojice, nie je striktné pravidlo, že to nemá význam
podla mna "vztah" dvoch ludi co sa skutocne v reali ani len nevideli sa vztahom ani neda nazyvat a nie to este hodnotit ci ma ci nema zmysel...ale sice v 14 ti to este uplne staci takto online
Pokial sa nepoznaju je to blbost , skor to je na udrzanie psychiky a podobne , mas nieco ako dobreho priatela , a viez ze za niekym mozes ist , ale je to chore ...
Pokiaľ sa naozaj epoznajú osobne tak je to o ničom...zišlo by sa aspoň jedno stretnutie.Ja som tak kedysi chodila s jedným chlapcom,nebýval tak ďaleko,mali sme super vsťah,no on sa nechcel stretnúť.Vyhováral sa,že mu je zle v buse aj vo vlaku a že sa hanbí..a to som chcela dojsť za ním do ZV.tak som to nejak ukončila..lebo som už nevydržala len si písať...
to nie je vztah, to je len poblaznenie, neviem ani, ako by to mohla byt laska... racionalne zmyslajuci clovek predsa nemoze tvrdit ze existuje vztah a laska cez internet
pretoze na nete je kazdy iny ako v skutocnosti ...
Absolútna blboosť to akože fakt hej no...si myslím, že niekedy ani nevieš kto sa na druhom konci objavuje a môže to byť nejaký 50 ročný FAKE pipik...čiže pozor...!!! Ale aj tak...aj keby ste mali všetko overené aj tak si myslím, že to nikam nevedie...
Podla mňa hlúposť... Pokiaľ nie je veľká šanca stretnúť sa v nejakom najbližšom čase a dlhé roky si písať. V prípade, že ste spolu niekedy už chodili a až teraz vás delí vzdialenosť, to by som ešte pochopil, ale takto nie.
onoo,takto kd sa nepoznaju..ze,vobec..tak,je to totalna blbost..ale,ak takto ze ako napr.ja ze mam kamarata,normal sa pozname,byva 200 kilakov,dalej..taak,to ako vztah na dialku..too,by sa dalo..a,momentalne to i riesime,mno..tak,nejak..ale,ona sa pytala,len tak cez net,ked sa nepozbaju,tak ee..ale,ostatny tu uz riesia vztah,na dialku,asi aj o stret..ako,len o nete..a,to sa daa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak je to viac kilometrov- kakať na to, lebo je malá pravdepodobnosť, že to vyjde.
Ale to všetko záleží od tej dvojice, nie je striktné pravidlo, že to nemá význam
pretoze na nete je kazdy iny ako v skutocnosti ...