prosim pomozte mi uz nemam na to nervy mam 16 rokov, brat bude mat 18 za 4 mesiace ide o to ze mozme bit vonku iba do 20 hod preco? neviem ale ja uz nemam 12, kamosi mi radili ze si mam robit co chcem a chodit domov o 22 hod. ale nwm ci je to dobry napad
Kym som sa neodstahovala na VS, mala som nezjednatelnu vecierku o deviatej
No ale nie je dobre sa proste zdrzat o 2 hodiny dlhsie atd, akurat si narobis pruser.
Skor dodrzuj vecierku a raz za cas povedz (nepytaj sa, oznam), ze z nejakeho dovody budes dlhsie - je oslava a zacina sa neskoro, idete do kina a film konci neskor, atd. A ak sa da, normalne povedz, kam a s kym ides, a ze ta niekto domov dovezie autom alebo odprevadi atd atd. Pripadne ukaz rodicom kamaratov, fotky, velmi dobre chapem, ze im nechces povedat presne, kde a s kym si a co robis, ale najlepsia cesta je co najpravdivejsia.
Nemyslím si že si trol poznám ľudí čo majú takéto problémy .. kto na to lpi viac tvoj tatko či mamka ? Ak napr tatko tak dojdi normálne za mamcou keď bude sama a vysvetli jej čo a ako že sa neflakas, budeš jej dávať kľudne aj každú hodinu vedieť kde si a že žiješ .. že toto je extrém že všetci kamosi sú normálne do 10.00 že je to primerane tvojmu veku nech ti viac dôveruje a dá priestor sa rozvíjať že ti odsekávan mladosť .. že nechceš od nej aby si teraz chodil na párty alebo čo každý víkend ale že ta to aj pred kamošmi pekne strápňuje a zráža tvoj sociálny status .. povedz jej že cez týždeň keď máš školu nebudeš chodiť neskoro ale normálne o 8 jak doteraz len nech ti aspoň piatok a sobotu povolia .. a keď už spracujem mamku ona v pohode spracuje ťažká .. pripadne naopak .)
@sellil13579 nie je to dobry napad...nepocuvaj kamosov..rodicia casom povolia..ja som do svojich 17 tiez mohol byt len do nejakej 21 hod....ale potom som spravil taky figel ze ked povedali bud doma na 21:00, tak som prisiel 21:05.. a dalsi den ked sa ma mama pytala ze kedy mas byt doma, tak som povedal ze tak ako vcera..a vzdy natiahnes po drobnych takto 5 minutiek...a zrazu za mesiac uz nechodis domov 21:00 ale 21:30...oni si uvedomia ze v tom nie je ziadny rozdiel...a je to..u mna to zabralo..prelom je ked ta pustia na diskoteku...lebo vedia ze tam o osmej ucite domov neprides...ak vidia ze prides domov o polnoci zivy a zdravy, tak ta pustia aj nabbuduce..budu sa strachovat ale preziju to...ale urcite ich pocuvaj, nepocuvaj kamaratov...aj tak v takom veku mas vela ludi s ktorymi chodis von, partie a tak..ale skutocnych kamaratov mas mozno jedneho max dvoch...ale na to prides sa casom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Idioti!
No ale nie je dobre sa proste zdrzat o 2 hodiny dlhsie atd, akurat si narobis pruser.
Skor dodrzuj vecierku a raz za cas povedz (nepytaj sa, oznam), ze z nejakeho dovody budes dlhsie - je oslava a zacina sa neskoro, idete do kina a film konci neskor, atd. A ak sa da, normalne povedz, kam a s kym ides, a ze ta niekto domov dovezie autom alebo odprevadi atd atd. Pripadne ukaz rodicom kamaratov, fotky, velmi dobre chapem, ze im nechces povedat presne, kde a s kym si a co robis, ale najlepsia cesta je co najpravdivejsia.
xD