@pumaamravec to neolo smerované na to, e ja, ale v poslednej dobe, zobermesi tak tri dni dozadu sa ttam udiali isté okolnosti, pri ktorých som bol 2x zakladateľom
niekedy v priebehu posledného roka som tam v noci zo zvedavosti zašiel a v tej miestnosti, v ktorej som bol, sa ľudia úprimne a veselo bavili, nikto sa nikomu nevysmieval a nikto nikoho nedával dole, bola to taká príjemná zmena
@sentaro jaaaj viem, vy ste tam vypisovali ze birdz je lepsi a uzasny a neviem co vsetko aspon ste sem niekoho okrem toho uzasneho jahodkovehodurexicku nalakali?
podla mna to je najhorsia stranka slovenskeho internetu. chodim tam asi len preto, ze dufam, ze si ma tam vyhliadne rozmarny stary chorlavy 1000000ar, ktory nam na odkaze svoj majetok
@tikalok ticho tam radsej mi povedz, ci je pravda, ze 0,66 zvacsene o 200% je 2. @chevro sa mi to snazi nahovorit ale neverim mu a nvm si to sam nijak vyratat. sak to by malo byt 0,01, ne?
@antifunebracka ale hej, však keď hovoríš o zväčšení o nejakú percentuálnu hodnotu... tak logicky: zvýšenie o 0% je v tomto prípade 0,6p + 0*0,6p = 0,6p, čiže sa nič nezmení , zvýšenie o 100% je 0,6p + 1*0,6p = 1,3p, čiže zdvojnásobenie a zvýšenie o 200% je 0,6p + 2*0,6p = 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
na písanie s kamarátmi mám fb a pýtať heslá od zavretých albumov ma už omrzelo
@indiemichelle ách áno, staré dobré roletky, dnes som dvoje dostal xD
aj ja!aj ja! uplne som si na pokec pritom spomenula :S
.. boze,ale mohol by ist birdz aspon tak rychlo ako pokeciQ
ale notaQ raDulQo my sme nesQoncili jaaaaaaj,a tie nicky pozerske idem revQat do vankusa
slabo sa smejem!?
si to musel peknych 10 minut pisat mucQQQ
plepasHis mi? cmuuuQ
jejQo,shes zlAtunQy ale na dnes uz stacilo!!