Dobre dííky Ja len že vždy mi táto pošta chodi 7 eho..a teraz to vyšlo na sobotu..tak že kedy to príde...ale tak dúfam že do konca budúcho týždňa to budem mať
teraz si kazdy brutal deathmetal fan jebe hlavu o stol cakaj komando!!! a vlasy mu uz narastly jooooj looool a bakalrku by za teba napisal ale s tymto tvojim pristupom nwm ci sa ozve
@barky@n0win0u@etelnair chalani dakujem vam za podporu máte vstup zadarmo na akykolvek moj koncert
@mielikki hentú kurvu co si postla v tom yt odkaze ta ma doprosuje aby som ju zacal ucit.... som ale ochotny ti tu bakalarku napisat ak uznas ze som najväcsi pan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
No fakt.
(síce nie každá, ale dokáže
(lebo fakt som počula takto aj ženskú spievať, takže pri chlapovi mi an tom nepríde nič divné)
jj nerozumies asi nemas moc Disgorge a Pathology napocuvane ked toto vypravas taky Cerebal Bore sa s tym ani rovnat nemoze!!!!!
a to by matti way nedopustil
@etelnair to by som v tej kuchyni najprv musela byť
a šak nech si príde, ak za mňa napíše bakalárku
matti way je pan = hotovo
@mielikki hentú kurvu co si postla v tom yt odkaze ta ma doprosuje aby som ju zacal ucit.... som ale ochotny ti tu bakalarku napisat ak uznas ze som najväcsi pan
ale inak, ja som objavila dvoch tvojich bratov, ak sa k nim priznáš, možno
ale neviem ci v sobotu
toto mi hneď napadlo len škoda že to nie je sobota