ja som bol na dvoch treningoch zadarmo....a to je vsetko....na mna to bolo privela prachov.. ale doma v kute sa mozno najde nejaky ten pas cudnosti, co si odkladam, ak pojdem prec, nech tu svoju milovanu mozem nehat bez strachu....hh
Ja chodím tretí rok, momentálne 6.kyu - nič moc, väčšina kolegov s takýmito opaskami majú polovicu môjho veku, ale to sú detaily. Do tej tridsiatky to hádam vytiahnem na 1.dan alebo aspoň na 1.kyu.
Ja chodím na karate asi 2 a pol roka alebo tak a môžem povedať že mi to dalo veľmi veľa v psychike a aj tak... Mám zelený pás, o 2 týždne robím skúšky na modrý tak držte palce Čo sa týka súťaží, chodím na kumite a nemienim sa nejak prorientovať na kata i keď záujem od vyššie postavených ľudí tam bol...
Ja som chodil, ale bolo nas moc a pred zaciatocnikmi zatajili, kedy budu skusky a chceli aby sami poodchadzali. Nahnevalo ma to, nechcelo sa mi cakat dalsi rok na nove skusky. Kihon na zlty pas som ovladal. Sestru, spoluziacku a kamosa to prestalo bavit a v tom rozpolozeni som skoncil aj ja. Aj to bolo drahe. V tej dobe som robil som kotrmelce vzad a bez prestavky 100klikov na dlaniach, alebo 60 na pastiach, alebo 8 na jednej ruke. Teraz zo zdravotnymi problemami by ma tam ani nepriali. Skoda no. Ale kata ako sport sa mi paci. Kumitie nie. Nemam rad bolest. Ako boj proti utocnikovy to nepomoze ani s ciernym pasom, pokial je karatista dieta a utocnik 100kilovy chlap s nozom.
Kupit si nejaky 9mm browning, alebo magnum, aspon na gumove patrony, aby neboli problemy za zabitie v neprimeranej sebaobrane - zakona tohto statu.
@xmajkox hm ked tak teraz nad tym rozmyslam ...s odstupom casu....u mna to bolo rovnake...ja som sice chodila iba kolo dvoch rokov...ale rodicom sa to moc nepacilo...stalo to strasne vela a nejak moja motivaciac zmizla je to hruza ale kamoska tam stale chodi..kraca v pred a naplna ju to..no ja by som tam uz asi ani nesla..pride mi to uz az moc o peniazoch a uz by tam ta atmoska asi nebola....co je velka skoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teraz som presiel na iny system
ale osobne ani nepoznaam nikoho kto xodii na karate..akurat tak kamoska na Džudo...
taka malaa,tenkaa,ale zlozila by ma na zem kedykolweek
(co je dost frustrujuuce ked nad tym tak rozmyslam )
a ja som cvicil kata lebo kumite sa mi nepacilo...na kata bola lepsie trenerka a moja oblubena bola...zabudol som ako sa vola...
pamatam si len sancin, taykeoku neviem co ic...
tolko som zabudol
Kupit si nejaky 9mm browning, alebo magnum, aspon na gumove patrony, aby neboli problemy za zabitie v neprimeranej sebaobrane - zakona tohto statu.