2x boli Normálne sa čudujem, že sa im chcelo trepať na taký koniec sveta. Slušne sme im vysvetlili, že sme katolíci a že to nemienime zmeniť, popriali sme si pekný deň a oni odišli
Jasné, asi tri-štyrikrát... Raz som videla otca ako sa s nimi vyše polhodiny rozprával, občas na niečo prikývol... a keď skončili, tak ich poslal niekam.
Nemáme zvonček a je problém dokričať sa až do obývaných častí domu (teda do takých, kde shit is given, ja u seba počujem). Ale celkom by som sa s nimi porozprávala.
zvonia bezne, ale mal som suseda tvrdeho komunistu, ten ich pozval k sebe, spravil im dvojhodinovu prednasku o marxizme-leninizme a vykopol ich z bytu....
akurát včera ku nám prišli, najprv prišla jedna skupinka, tým som vobec neotvorila, a potom druhá, tej by som neotvorila tiež, keby som nechcela ísť von, ženská mi tam začala kecať jakési žvásty ako sa vyrovnať s povojnovým životom a také formality, zamkla som za sebou dvere, nemám záujem dovi a obišla som ich, trošku na mna civeli no jebať jehovistou.
u nas boli dnes a včera kokoti tak včera som ich vyhodil a neska som bol doma sam tak som ich vyyhodil a prišli znova tak som im ukazal fotrovu basebalku
Boli časy, keď som s nimi viedol na náboženské témy veľmi živé diskusie. Citoval som im kadečo a oni si stále niečo svoje húdli, že to ma nútia na teológii hovoriť. Ja im na to len toľko, že ja som slobodný človek a verím, lebo chcem veriť a nikto mi nič nevnucuje.
No potom som zmenil spôsob diskusie. Už som zistil, že nie je rozumné sa s človekom sporiť o náboženstve. Tak som im poprial mnoho Božích milostí, nech sú požehnaní, že si ich vážim, ale mňa sa im nepodarí presvedčiť, lebo som presvedčený kresťan-katolík. Po tomto odišli a už sa viac neukázali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a k teme..minule to tu bolo..nebudem sa tu zase rozpisovat
Domáci: Kto je?
Jehovisti: Jehovisti
Domáci: Čo chcete?
Jehovisti: Rozprávať sa...
Domáci: A koľkí ste?
Jehovisti: Dvaja
Domáci: Tak sa porozprávajte! _
Keď ma ľudia vidia, tak sa zľaknú. A automaticky som straaššne skazená. Za pár piercingov a liniek už nemôžem mať podľa nich plnohodnotný život.
A domov nám zvonia bežne..
Ale v tomto kontexte ma napada co sa stalo sestre minule v Blave.
Neviem ci len mne pride take vtipne ked za vami pride niekto s vetou "Ahoj som kresťan"..
- Sme svedkovia jehovovi....
- A čo chcete?!?!?
- Chceme sa porozprááávať...
- A kolký ste???
- Sme dvaja...
- Tak sa porozprávajte!!!!!!
No potom som zmenil spôsob diskusie. Už som zistil, že nie je rozumné sa s človekom sporiť o náboženstve. Tak som im poprial mnoho Božích milostí, nech sú požehnaní, že si ich vážim, ale mňa sa im nepodarí presvedčiť, lebo som presvedčený kresťan-katolík. Po tomto odišli a už sa viac neukázali.