je to strasne divne, nakolko vsade chodim sama najradsej a ak nahodou stretnem niekoho znameho (okrem velmi dobrych kamratov) tak radsej s amodlim, aby si ma nevsimol, neznasam sa vsade trepat s niekym, ale do kina si neviem predstavit ist sama, neviem preco, lebo na moju povahu sa to uplne hodi
@soltino nechodim do klubov, kavu si zvyknem kupovat so sebou s tym ze si s nou sadnem von a sama si citam na lavicke ale na kavu do kaviarni chodim bud s frajerom, mamou, otcom a prilezitostne s kamaratmi, zase ani tam sama nechodim, to mi tiez pride zvlastne, jedine ak by som musela prilis dlho cakat,z e si sadnem, ale napriklad na obedy chodim bezne a aj rada sama
radšej si stihanem z netu a pozriem v pohodlí domova,ale ak by som strašne chcela niečo vidieť a nebolo by to dostupné a ja by som bola nedočkavá,tak by som išla aj sama,ale ja nechodím do kina ani s kamošmi
doma mi to je príjemnejšie,pohodlnejšie,súkromnejšie a zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
doma mi to je príjemnejšie,pohodlnejšie,súkromnejšie a zadarmo
Ale inak by som sama nešla.