@linn presne, moja mama má odtiaľ plno fajnových vecí, ktoré jej beriem, ale keď tam idem ja, tak nič moc.. Ale raz som našla super tričko s Audrey za 1€!
Občas zájdem ale nikdy som si tam nič nekúpila, ja to proste neviem.
Spolužiačka ale napríklad blogerka módna neviem čo swag proste nakupuje skoro len tam a nechápem ako sa to dá...
2 som navštívila čisto zo zvedavosti, ale neviem, nič ma tam neohúrilo. Ale možno dám tomu šancu, treba chodiť pravidelne, vtedy ulovím pekný kúsok, snáď.
Najlepsi ulovok bolo 120 eurove hodvabne sako za 4 ecka, alebo kabat za 10, a kopa zamatovych, satenovych a hodvabnych veci, ktore su fakt kvalitne. A 80s kabelka, ktoru popravde nenosim, ale dycha z nej ta doba
V lete tam ale nenakupujem, lebo maju same hnusne sprane drobne tielka do polky rebier, ale v zime je super vyber.
keď potrebujem niečo do divadla, tak si zájdem do sekáča a občas niečo nájdem, čo by sa mi hodilo napríklad celý program na stužkovej sme obliekli do vecí zo sekáča a bolo to super
tyjo, to sme tam vtedy v tom sekáči nechali aj cez 50 euro
kedysi som milovala sekáče, ale teraz som jednak nebola v obchode už ani nepamätám a tiež keď som za posledný rok behla do sekáčov, nikdy som tam nič poriadne nenašla
uchylka
a mam converse trigu neoblecenu,mala visacku za 7€! a ciny za 1,39 uz niekolko rokov verne drzia a kopu haraburd co som ani nemala oblecene ale vtedy som sa potesila, sekace su naj !
@bracadabr presne! Včera aj predvčerom som bola v nákupných centrách a nič som si tam nevybrala, lebo mi všetko prišlo rovnaké. A nemám rada, ak vyjdem von a to, čo mám na sebe vidím na xy iných ľuďoch
Obcas, ale prevazne kvoli takym veciam, ktore neskor pouzijem na kostymy a tak, zopar siat mam takto, ale napr. rifle by som si asi nikdy nekupila v sekaci
A najlepsi ulovok, asi take jebackove saty ktore nemozem nikam inam ako na tematicke party nosit bez toho aby na mna ludia divne kukali
vždy keď som v meste behnem kuknúť a pohrabať sa aj keď kupujem iba veci ktoré buď to neboli prané alebo majú ešte vysačku zásobila som sa tam kostýmami a hovadinami na detské oslavy a tábory a naj top je čisto nový HM kabát za 0,50 euro
este som zabudla ze raz som tam nasla mega vintage kabelku nádhernu fakt! som ju držala ako kliešť cely cas co sme tam boli s mamou a predavacka pri pokladni ze ci ju vazne chcem tam robí taa cernoska.. aja ze hej otvorila ju a bola taka ošarpaná no aj tak to nebolo vidno, ked bola zatvorená len bola z niecoho lepkavá tak potom mama ze nech ju neberiem doteraz lutujem: disappointed:
V poslednej dome tam nakupujem často.. nejak si ani neuvedomujem, že to niekto predo mnou používal podľa mňa je nelogické kúpiť si značkovú bundu za 300e,keď môžem mať za pár euríkov zo sekáča
Chodím tam málo čo v poslednom čase a keď tam už idem, tak na to musím mať vyslovene náladu. Idem na to systematicky: šaty, sukne, košele, doplnky a keď sa mi chce tak tričká nakoniec. Alebo sa stáva, že hoci mám náladu na hrabanie sa v oblečení, zruší mi ju to, že je tam kopa ľudí. To sa už vo dverách otáčam.
Nie som na tom finančne tak zle, aby som musela vyhľadávať také alternatívy, i keď som už pár krát secondhandy navštívila. Nepamätám si, že by som si tam niečo z oblečenia našla, čo by som si bola kúpila. Skôr knihy a nejaké užitočné blbosti. Už keď...tak pozerám online bazáre a čo kto predáva na FB..
bola som v jednom zpár krát s kamoškou, keď si tam kupovala svetrík ja osobne som si tam zatiaľ nič nekúpila, ale majú tam niektoré pekné veci, čo som nikdy inde nevedela zohnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Spolužiačka ale napríklad blogerka módna neviem čo swag proste nakupuje skoro len tam a nechápem ako sa to dá...
EšTE bundy! novy kabat z HM, ešte s vysačkou za 50kč...
ale nemam čas/naladu tam teraz chodiť... ale musím tam skočiť v dohladnej dobe... gate/sukňa by neboli odveci už
Najlepsi ulovok bolo 120 eurove hodvabne sako za 4 ecka, alebo kabat za 10, a kopa zamatovych, satenovych a hodvabnych veci, ktore su fakt kvalitne. A 80s kabelka, ktoru popravde nenosim, ale dycha z nej ta doba
V lete tam ale nenakupujem, lebo maju same hnusne sprane drobne tielka do polky rebier, ale v zime je super vyber.
tyjo, to sme tam vtedy v tom sekáči nechali aj cez 50 euro
a mam converse trigu neoblecenu,mala visacku za 7€! a ciny za 1,39 uz niekolko rokov verne drzia a kopu haraburd co som ani nemala oblecene ale vtedy som sa potesila, sekace su naj !
ale chodila som často, a veci odtiaľ doteraz nosím (aj práve teraz
A najlepsi ulovok, asi take jebackove saty ktore nemozem nikam inam ako na tematicke party nosit bez toho aby na mna ludia divne kukali
tiež tam páchne
a nechce sa mi držať ruky hore
» textilehouse.rtrk.sk/?scid=40464&kw=...
Alebo ak sa mi niečo zapáči.