par krat som tam bola, par chalanov som tam stretla s ktorymi som skajpovala potom ešte dlho ale akosi tam už vobec nechodim, jedine ak by bola strasna nuda a jedine s kamaratkou ...
náhodou, niekedy tam stretneš zaujímavých ľudí, až na to že je tam skoro samí penis, len treba preklikávať ale zas sama by som tam asi nešla, vždy s niekym napríklad sa mi stala taká situácia, že som volala s čechmi... aaa mysleli si že ich nepočujem,.. a ani neviem ako som sa dostala ku slovu mačka, ale keď to zbadali tak,vole, co je to "mačka" ? já nevím, vygoogli to tak docela vtipné že nám už skoro vôbec nerozumejú
bol som tam dva krát a mám z toho také smiešne zážitky že amen! napriklad spolužiak prenášal mlieko do kávy a rozlial ju po obrazovke a spolužiakčka prepla na človeka ktorý sa vyhonil a viete si predstavit ako to vyzeralo ale sa čudujem že sa nehanbila byt pred kamerou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nie (nemáme videokameru, a keby aj, akurát kvôli @2 tam veľmi nechcem ísť
Chodím tam skoro stále, keďže som FOREVER ALONE.