Keby ste stretli svoju vernú kópiu v opačnom pohlaví, chceli by ste ju? Tým myslím, že by mala predovšetkým identické záľuby aj vlastnosti. Ak nie, tak prečo?
U mňa mať rovnaké záľuby by bolo super, ale asi by sme si liezli pekne na nervy potom, keď to beriem reálne. A takú bordelárku ako ja by som nemohol mať
keby som stretol človeka s identickými povahovými vlastnosťami, tak sa asi pozabíjame
hoci jedna kamarátka má podobné vlastnosti a zo začiatku sme spolu v spoločnej skupine nevychádzali, ale o pár rokov (teraz) je to už v pohode, asi sme sa zmenili
Síce nejako velmi nemilujem svoje vladtnosti, ale keby sme boli dvaja taki isti a spolu, myslim že by to bolo dobré hlavne v tom ohľade, zeby sme neboli sami (neviem či chapes)
neviem naozaj neviem. urcite by som bola rada, keby mal ten clovek mnohe vlastnosti ako ja, vyzorovo by mohol mat tiez niektore crty ako ja, ale casto sa mi stava, ze sa vzdialim od reality natolko, ze potom upadnem do roznych bludov a desiluzii, takze by urcite nebolo idealne chodit so svojim "panskym ja", lebo potom by nebol nikto, kto by ma vratil spat do reality
No ja by som so sebou určite veľmi dobre vychádzala, bez irónie, viem si to skvelo predstaviť Úžasne by som so sebou vedela využiť čas, porozprávať sa, pochopiť sa a tak Jediný problém vidím v tom, že ja si seba v opačnom pohlaví vôbec neviem predstaviť, bolo by to divné
ja by som so sebou nikdy nechodila, som strasna a doteraz nechapem, co sa moze chalanom na mne pacit... som tvrdohlava, zaroven naivna... :/ proste uplna katastrofa... obcas rozmyslam ako to moze so mnou niekto vydrzat...
nie, ja potrebujem chlapa ako je zajko, nie ako som ja so sebou by som stagnovala, ako introvert by som sa ešte viac uzatvárala do seba, to by asi nebolo dobré a okrem toho mi viac vyhovujú ľudia s odlišnou povahou, názormi aj záujmami, lebo ma "posúvajú ďalej"
Práve takého hľadám, čo bude moja mužská verzia. Hoci sa sama so sebou občas neviem zniesť , ale bolo by úžasné mať pri sebe človeka čo by mal veľmi podobné povahové črty a záľuby.
Minule sa ma presne túto otázku niekto spýtal.A dala som mu odpoveď,ktorú dám aj tebe. Nie vzhľadom na to ,že viem ako sa vo vzťahu správam ja, tak by som so sebou rozhodne a jednoznačne chodiť NEchcela!
Uz sa mi stalo, ze som stretla svoju velmi podobnu verziu v opacnom pohlavi, sice nie uplne, ale aj tak tie podobnosti mi boli velmi nesympaticke, presne jak na sebe vsetko nenavidim. Zroven taky pocit, ze vau, nie som v tom sama a na druhej strane, do pekla, ved ludia ako ja (my! ) by tu uz radsej nemali byt...
@antifunebracka nieee, len vravím že niektoré moje vlastnosti by som na inom človeku neznášala moc dobre. akože na sebe hej, lebo sa milujem, ale iný by ma s tým vytáčal možno
@kumma no, záleží na tom, do akej miery až vernú kópiu Povahovo by som sama seba asi niekedy zabila, ale na druhe jstrane by som sama sebe rozumela...na druhej strane ja od chlapa očakávam, že bude chlap a ja som svojimi vlastnosťami, povahou a charakterom čisto ženská - a takého chlapa by som nechcela.
Okrem toho, mať rovnaké záľuby by bolo super, ale druhej strane by som asi niektoré nevedela tolerovať (A ani tá druhá strana by ich tým pádom netolerovala mne - a to by nešlo A keby sme mali rovnaké názory, rovnaké skúsenosti, rovnaké znalosti...asi by sme sa nemali moc o čom baviť, aj keby sme si rozumeli aj bez slov. Myslím si, že človek na šťastie nepotrebuje vernú kópiu, stačí spriaznená duša, ktorá sa bude snažiť porozumieť a tak
určite nie!! akože záľuby a názory rovnaké to by nebol problém problém je v mojom prístupe k vzťahom... takže keby on robil to isté čo ja a potom by prišla na rad žiarlivosť, tak by to veľmi rýchlo skončilo
Fííha..to by bol aký sexy muž ale né.. nikdy pretože podľa toho akú mám ja povahu..a keby som s rovnakým človekom chodila.. to je ako samovražda..asi by sme sa pozabíjali.. teda ja by som zabila svoje druhé ja výzorovo.. určite by som zaujala samu seba..keby som bola chlap..ale povahovo..nikdy
ty kokso ..to hej.. by to bolo daco .. ale myslim ze pri mojom zmysle pre orientaciu a hysterii by to dopadlo veelmi zle.. ale zas by sme si uzasne rozumeli takze myslim ze by to bola sila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
Nie, vážne, sama seba by som asi neznášala, ale dokonale by sme si rozumeli a bolo by nám super
rovnaké záľuby by boli samozrejme super, ale tie vlastnosti... to by nešlo
hoci jedna kamarátka má podobné vlastnosti a zo začiatku sme spolu v spoločnej skupine nevychádzali, ale o pár rokov (teraz) je to už v pohode, asi sme sa zmenili
vzhľadom na to aká som scénistka a som strašne náladová, kričím a bláblá tak nie som vhodná na vzťah. čudujem sa frajírovi, že to so mnou ťahá
ja ako chlap... ladies prepare yourselves
ale nié, ja by som bola v pohode týpek
Ja mam rad na vztahu nove veci kedy spoznavam novy svet dotycnej a tym padom mozem vidiet svet jej ocami
1. nedali vôbec dokopy
2. nevydržali spolu viac ako týždeň
3. bod 2 s tým, že jeden by ti neprežil
Kedže chodiť so mnou je trošku problém
a nepaci sa mi moja postava
ani moj fejs
čiže nie treba sa doplňať, nie byť rovnakí...
a by som vela usetril!
a bol bohaty!
a chodil potom so sebou este radsej!
Okrem toho, mať rovnaké záľuby by bolo super, ale druhej strane by som asi niektoré nevedela tolerovať (A ani tá druhá strana by ich tým pádom netolerovala mne - a to by nešlo A keby sme mali rovnaké názory, rovnaké skúsenosti, rovnaké znalosti...asi by sme sa nemali moc o čom baviť, aj keby sme si rozumeli aj bez slov. Myslím si, že človek na šťastie nepotrebuje vernú kópiu, stačí spriaznená duša, ktorá sa bude snažiť porozumieť a tak
Neznášam ľudí ako som ja.
Zaškrtila by som ich najradšej.
To vyžadujem na prvom mieste od partnerky, rovnaké záľuby, pohľad na svet a podobne. Nuž prekliatie mojej povahy s opakmi si nerozumiem.
"mne to je jedno"
"aj mne"
"tak ostanme tu"
"dobre"...
chcem sa!