Chodím s jednou babou a pozval som ju do kina a chcem jej tam dať francuzák, ale neviem ako na to
Všade som si čítal ako sa to má robiť, ale ja keď som nervózny, tak mám kamenný pohľad a je to trápne. Ale k tomu francuzáku. Neviem ako jej dať ten posratý jazyk do úst, ale keď jej ho tam dám tak neviem jak s ním šermovať. Pomôžte mi plzzzzzzz!!!!!
hlavne nerob tie filmové ťahy že ruka za chrbát priateľke lebo môže sa stať že drgneš do nekoho vedľa a môže to mať fatálne následky
Hlavne tomu dievčaťu nenatrhni kútik ty hrdina. Všetko m svoj čas, stačí ak jej dáš bozk na pery bez toho aby si ústa otváral cez celú hlavu ak sa jej to bude páčiť tak sa k tebe otočí a môžte sa začať učiť šermovať. Ak nie, neviem či je rozumné v tom pokračovať
určite by som to neriešil na prvom rande a určite nie v kine... možno po tom ked ju pôjdeš odkopnúť domov/na bus a príde k tomu vhodná chvíľa ale podobne ako radili hore by som skôr na prvom volil pusu na líce(možno ona ti naznačí že to chce niečo viac =D)
Tu sa nedá presne povedať ako. Skús ju najprv chytiť za pohlavie a keď otvorí ústa od údivu, vtedy prišiel tvoj čas. Najlepšie je, že ak aj znechutene odíde, stále môžeš dopozerať film.
nato si ešte mladý radšej si to nechaj na neskôr, alebo nie na kino! teda podľa toho aký film, ale keď nevieš ako na to, tak kino je jedna z výhod, že je tma a nevidieť až tak výrazy tváre
to len muzi si myslia, ze oni rozhoduju o tom, kedy babu pobozkaju abo kedy sa s nou vyspia. v skutocnosti to ale vsetko riadia zeny, aj ked sa tvaria, ze o nicom netusia.
ked chcu, aby si ich pobozkal/pretiahol, taxato proste stane. a ked nechcu, taxa mozes snazit kolko chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
letma pusa absolutne staci, nedes ju hned, mozno ju zadusis ak sa pokusis o nieco co nevies
neboj to samo nejak pojde , len nestresuj !
Nelízala by som sa v kine keď tam je toľko ľudí, ale no, kde príde
A k tomu jazyku, ono to pôjde samo už
Hlavne tomu dievčaťu nenatrhni kútik ty hrdina. Všetko m svoj čas, stačí ak jej dáš bozk na pery bez toho aby si ústa otváral cez celú hlavu ak sa jej to bude páčiť tak sa k tebe otočí a môžte sa začať učiť šermovať. Ak nie, neviem či je rozumné v tom pokračovať
1. Je to v pravidlach Birdzu : uživatelia nemaju davať temy že "POMOOC" jak pridrbany .
možná, že jooooo
možná, že nééééé
musím poprosiť (........................) z birdzu aby mi to predviedol .............filip
ked chcu, aby si ich pobozkal/pretiahol, taxato proste stane. a ked nechcu, taxa mozes snazit kolko chces