hmmm... je to hop alebo trop. Ale velmi casto to dopadne zle.
Moja byvala bola moja najlepsia kamaratka a sme sa zalubili. Potom to krachlo a teraz ju nemozem ani citit. Ani ju, ani jej kamaratov (viac-menej koli spomienkam). Mal som ale jedno velke stastie: mala svoju partiu a s mojou nastastie niec nemala... takze som "stratil" "len" tych "jej" kamaratov...
Ja by som to dokopy nedával, môže to pokaziť doterajší vzťah... Mám kamarátku, ktorá mi je takmer ako sestra, poznáme sa od škôlky, chodili sme spolu na Zakladku a dokonca aj na strednej som s ňou v jednej triede a neviem si predstaviť že by som s ňou začal chodiť (ona tak isto nie
neviem ake by to bolo .... ale mam uplne opacny priklad .... s jednym dievcatom som chodil, potom sme prestali, ( ja som to zrusil ) .... potom asi 1 rok sme sa nerozpravali, no teraz je moja najlepsia kamoska ... vsetko sa da ked to ide....
Keď si predstavím, že by som mala chodiť so svojím najlepším kamarátom (čo je viac než nepredstaviteľné), prichádza mi zle z možnosti, že sa rozídeme a prídem ako o chalana, tak o najlepšieho kamaráta (to druhé by ma mrzelo viac)
ja som teraz v takej situacii ze som sa dala do kopy so svojim najlepsim kamosom. nebolo by an tom nic zle, je iba o 2 roky starsi ako ja a rozumieme si...ale je tiez pravda ze si tym pokazis doterajsi kamaratsky vztah..
aj keď je pravda, že môj naj kamoš je do mňa zaľúbený a tiež je pravda že som sa s ním bozkávala, ale bola som opitá a neprajem nikomu vysvetlovať zaľúbenému naj kamošovi že to bolo z opitosti. A nie z najlepším kamošom by som nechodila, to sa nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Moja byvala bola moja najlepsia kamaratka a sme sa zalubili. Potom to krachlo a teraz ju nemozem ani citit. Ani ju, ani jej kamaratov (viac-menej koli spomienkam). Mal som ale jedno velke stastie: mala svoju partiu a s mojou nastastie niec nemala... takze som "stratil" "len" tych "jej" kamaratov...
keď sa lúbite..=D