Chodil som,potom vsak vdaka praci som nestihal a minuly rok som cvicil doma,zainvestoval som do naradi a mal som klud..Tento rok som zlenivel ale na konci leta sa rozhybem..
tak ja mam mesačnú permanentku, keby som mal každý deň platiť za vstup, asi by ma to zruinovalo, a doma sa nikdy tak dobre nerozcvičím tak ako vo fitku
kolko stoji na hod? nemas nahodou na mylsi miesto fitka nejaky areal na atletiku? lebo pokial viem, hod ostepom a podobne veci sa vo fitkach nerobia...okrem toho, keby aj ano, isto by sa neplatilo od jednotlivych hodov, ale skor by zalezalo od casu, ktory tam stravis.
ano chodim ale nei cez prazdniny a vzhladom nato ze nemam robotu tak je moja kariera kulturistu ohrozena aj cez skolsky rok !!! ale budem sa snazit a platim 50 E za 2 mesiace to znamena ze cel leto by som mal zarobit 7500 aby som mohol chodit do posilky
ja chodim,,ne pravidelne ale...sem tam zajdem a stoji to euro desat .._ a v druhej,,lepšej posilke 1,70 takže tak všelijak.._ale častejšie si chodim zabehať..prave som bola a oplatilo sa bo na ceste som našla desaťeurovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
cvičiť v posilovni mi pripadá ako stereotyp - rýchlo by ma to začalo nudiť
kolko stoji na hod? nemas nahodou na mylsi miesto fitka nejaky areal na atletiku? lebo pokial viem, hod ostepom a podobne veci sa vo fitkach nerobia...okrem toho, keby aj ano, isto by sa neplatilo od jednotlivych hodov, ale skor by zalezalo od casu, ktory tam stravis.
@blinka414 ake stastie mas