este čo by mi chybalo... pre mna je to miesto silno deprimujúce... som tam bola asi pred 3 tyzdnami.. za dedka bola omsa.. a asi 5x som sa rozrevala.. proste horor premna
musim, ale neviem na aku picu tam chodim ked neverim v boha.kurva. a este ma mama aj na birmovku prihlasila ja nechcem mat s bohom nic spolocne a teraz toto.
keď sa to odo mňa vyžaduje tak idem.... birmovku nemám, a keby nie babky tak ani sväté prímanie, ta to dohodla s farárom aby ma zobral.... nejako si s nimi nerozumiem a cirkev neuznávam už vôbec....
@15 čo sa bojíš? a nezdá sa ti trosku neslušné, že ak ta raz niekto pozve na svadbu a ty tam nebudeš, lebo si si povedala, že tam nikdy nepôjdeš? počkas pred kostolom? to sa mi zda naozaj smiešne...
Ale keď som naposledy bola v kostole (u starkej na dedine), tak som mala čo robiť, aby som sa nezačala rehotať... Počúvať tie hlúposti a tak... Prišlo mi to veľmi vtipné, až som sa bála, že to nerozdýcham, a že ma vyhodia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Len ma zaujíma, že koľko mladých ľudí chodí do kostola
Inak nie.
Ale keď som naposledy bola v kostole (u starkej na dedine), tak som mala čo robiť, aby som sa nezačala rehotať... Počúvať tie hlúposti a tak... Prišlo mi to veľmi vtipné, až som sa bála, že to nerozdýcham, a že ma vyhodia