@wewo až na to, že ten ypsilon je tam vždy, pokiaľ nejde o mužský životný rod
Alebo hocičo, čo zahŕňa i to
Tak kto tu má potrebu byť špeciálny, keď už máme potrebu miešať dve nesúvisiace veci? :S
@poppyseed ze?! Jak keby si pachala vlastizradu alebo co. Rozhodne nikam chodiť sam a ak ano tak len v prezleceni aby vas nik nespoznal!
Nestava sa to casto, lebo vseobecne vela do restik nechodím, len na 'výnimočnejsie' udalosti a tym padom logicky nie sama, ale ak by taka situacia nastala, nemám s tym problem.
Rovnako ako nemam problem ist sama na kavu ci na nejaky film.
Casto krat idem sama na obed. Napr ak nieco riesim v meste tak sa "odmenim" alebo casto ked potrebujem dokoncit cosi do skoly alebo sa ucit a nemozem sa sustredit doma a nemozem minat cas varenim lebo budem nervozna, tak idem na veceru s ntbkom rada jem sama
Nije, lebo sa mi proste nechce míňať peniaze v reštauráciach veľmi a keď už zapadnem do reštiky, tak aspoň s niekým - pre mňa to je dačo "oslavnejšie", čo sa nerobí často. Keď bývam aj hladná, vždy si radšej kúpim niečo malé na hlad a bežný nákup a doma z toho navarím.
Už som sa bola najesť aj sama párkrát, ale nerobím to pravidelne. Trochu ma serie, že keď som v reštike a čakám na jedlo aj polhodinu, nemám sa s kým rozprávať
urcite viac ako nie sama
kedze mam dost slusny diskomfort z konzumovania niecoho, co som nepripravila ja + ako (cjvm co som, flexitarian?) mam na vyber vacsinou smazak alebo dvojdecovu polievku, neoblubujem moc restauracie, ale ked uz, tak preferujem nemusiet pri tom este aj interagovat
ale davam si challenge poslednu dobu viac chodit takto na hotove vo velmi neuspesnej snahe normalizovat svoj vztah k jedlu
nie, lebo samej by mi to nechutilo a bola by som tam len smutná a opustená vôbec by som si to neužila plus ešte by som minula aj kopec peňazí , to by som si radšej pripravila nejaký pokrm nadoma za dobrý peniaz a zjedla to v spoločnosti nejakého seriálu ... ale napr nechutí mi ani doma za stolom s rodičmi, akože je to ok , ale radšej by som to zjedla pri seriáli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
malokedy vyslovene jedavam v podniku sama
strasne nervy mam keby som mala byt niekde a jest tam sama...neviem preco
aj na pive
a bolo to okej
Alebo hocičo, čo zahŕňa i to
Tak kto tu má potrebu byť špeciálny, keď už máme potrebu miešať dve nesúvisiace veci? :S
Nestava sa to casto, lebo vseobecne vela do restik nechodím, len na 'výnimočnejsie' udalosti a tym padom logicky nie sama, ale ak by taka situacia nastala, nemám s tym problem.
Rovnako ako nemam problem ist sama na kavu ci na nejaky film.
kedze mam dost slusny diskomfort z konzumovania niecoho, co som nepripravila ja + ako (cjvm co som, flexitarian?) mam na vyber vacsinou smazak alebo dvojdecovu polievku, neoblubujem moc restauracie, ale ked uz, tak preferujem nemusiet pri tom este aj interagovat
ale davam si challenge poslednu dobu viac chodit takto na hotove vo velmi neuspesnej snahe normalizovat svoj vztah k jedlu