@notyou hej ja viem .. ale jak to mám špecifikovať? ... .. máte radi obrázky z roznych seriálov a filmov pri ktorých je veľkým písmom Impact niečo napísané...?
už som žiaľbohu (a niekedy aj chvalabohu, že žiaľbohu) dospela do štádia, kedy pojmy z meme-ov používam v bežnej konverzácii, a to si stále nemyslím, že by som to preháňala s ich pozeraním moje prvé miesto:
je mi z toho na vracanie odkedy sa to rozmohlo na slovenskych a ceskych facebook strankach. "le moj pes derpinko, le derpina a le derp le sedia pod le stromom" moze sa to strielat?
chodil som kedysi denne a všetko som mal vycheckované, teraz tak dva krát za týždeň?
spravil som jedno meme bolo v hotpage, a v recommended na prvom mieste, malo niečo cez 30 000 lajkov, ale na pjúr to je aj tak málo a ja som urobil smutné meme!
Aj keď, mala som isté obdobie, kedy som to videla VŠADE a ovplyvnilo ma to spôsobom, že som si zrazu pre každú odpoveď vedela vybaviť vhodnú "meme" emotikonu a občas som namiesto odpovede hádzala obrázok a strašne som sa na tom zabávala, ale dúfam, že som neprešvihla aj hladinu zábavy druhého .
ja tam ale na čas idem rpestať chodiť lebo tipujem že tam dáky šalát dá nejaký spoiler z Dark Knight Rises a stádo debilov ho nakliká do top nech to každý vidí
ja mam rada bad luck bryan.. najsmiesnejsie bolo ked som si na takom pristroji v miestnosti kde vydavaju ISIC pozerala na nete s priatelom 9GAG a sme sa tam smiali na celu miestnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale zase, ako myslíš
» 9gag.com/xatrix1410...
nerobím
Lolcats
spravil som jedno meme bolo v hotpage, a v recommended na prvom mieste, malo niečo cez 30 000 lajkov, ale na pjúr to je aj tak málo a ja som urobil smutné meme!
@13
ja tam ale na čas idem rpestať chodiť lebo tipujem že tam dáky šalát dá nejaký spoiler z Dark Knight Rises a stádo debilov ho nakliká do top nech to každý vidí
A mám strach z Overly Attached Girlfriend, tie oči... tie oči !
Iba na Reddit.