Odveci otázka dá sa nejako obísť to jeblé prepojovanie badoo je fajn, až na jeden MALY detail-všetko chce mať prepojené, nemôžem človeku napísať momentálne, lebo to pýta prepojenie s FB, Twiterom, Linkedinom neviem čo ešte, je to otravné, dá sa to n
ja som to mala prepojené s gmailom (alebo g+) a nevšimla som si, že by to bol nejaký problém pokiaľ sa nemýlim, robí sa to práve preto, aby ťa overili, či si reálna osoba, resp. že to nie je piaty fakeový účet jedného človeka
neviem ti poradit, az taka zbehla v tom tam nie som, ale pride mi kusok divne chciet zachovavat prilisnu anonymitu na takej stranke akou je badoo proste si to prepoj a mas pokoj ja to mam tusim prepojene s FB a ziaden problem, nic mi to nevycapilo na profil ani na fb ani na badoo.
môžete mi niekto vysvetliť prosím, ako mi môžu chodiť maily, že mi niekto na badoo poslal správu, keď som sa tam neregistrovala? Akosi nechápem ako to funguje. ďakujem!
@willbebetter mne príde divné, aby to po mne chcelo ,,zopár" fotiek z Facebooku s priatelmi aby som si mohla pozerať fotky iných ľudí, psycho proste.... takže sa tomu asi nedá vyhnúť a musím to mať prepojené? No uvidím, možno to risknem s tým FB, ale nechce sa mi
nemám badoo ale ak by som mal, nemal by som s tým problém, lebo na FB mám všetko blokované a ani priateľom sa nič odo mňa nezobrazuje mimo príspevkov čo vyslovene manuálne povolím Čiže za necelé 2 roky čo mám fb tam mám k dispozícii tak 5 fotiek a 2 statusy
@zirafkaadka lebo badoo ťa tam zaregistrovalo samo. Mne tiež začali chodiť maily a s tým, že mám svoj účet badoo aj keď som si žiaden nevytváral. Chvíľu som ho skúšal používať a nakoniec zistil krásnu možnosť, natrvalo vymazať badoo účet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
system asi tuto neojebes
Nechodim, ale nejako sa mi podarilo stamad odstranit :0