raz som na to natrafil, ale potom co tam clovek zhliadne asi druhy krat nepride... kto caka videochat nech sa tesi aj na trubky co si lestia bambusy online...
D to je také že máte video a ešte niekto a preklikávate kým vás niekto nezaujme a môžte s ním písať ..potom ho môžte zas odkliknúť na iného no hej väčšinou sú tam dosť uchyláci ale nájdu sa aj normálni D ja som tam mala už justina biebera aj johnas brothers
ja som to prvykrat videla v skole D baby sa tak smiali na tom a oribli si zo vsetkych srnadu.. ataak.. spoluziacka tam ukazovala dakemu talianovi vystrih.. to uz bolo torksu moc omg vskole.. a potom raz sme ked sme kukali film na tej velkej tabuli novej.. tak cez prestavku smesa tam prihlasili D a cela trieda pred webkou a smiali sa nanas a prisla profka zeco robime a prave vtedy tam bol daky uchyl D no fajne tak ja somsa riadne nasmialaa. ..a niekedy tam idme s kamoskou alelen zo srandy ale nemám webku ani by somsa neukazala urcitenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@17