nikdy ! teda raz som bola, ale to sme boli v aqaparku a ja som sa už doma obliekla do plaviek a akosik som si veci zabudla doma tak som na výber nejak nemala
nikdy som este nikde nesla bez spodneho pradla. pripada mi to nehygiencke. dufam, ze vela dievcat nechodi naostro, lebo by mi naozaj nebolo prijemne sediet na stolicke, kde predtym sedela nejaka v minisukni, pod ktorou nic nemala..
aky je v tom adrenalin ze nemas trenky pod nohavicami? o___O jak keby ti ich bezne na kazdom druhom rohu strhavali a ked si sadnes ti vidno az do zaludka tadial
Nikdy by som nesla von v minisukni bez nohaviciek, ale v minisatach som sa uz parkrat vracala z kupaliska bez spodneho pradla, lebo som si zabudla vziat. Ine to je podla mna nemat nohavicky pod nohavicami. Ked ich nikde nevyzleciem, nie je to az take zle a uz som to parkrat urpbila, ked nebolo vyprate alebo podobne...je to super. Neznasam spodne pradlo, especially nohavicky. ale nosim ho, lebo je to vacsinovy trend a nezbavujem sa ho len tak podla nalady.
keď som v lete sám doma doprajem si voľnosť, že chodím po doma nahý ale žeby som tak niekde šiel? nie ... ešte si pindíka do zipsu zašpricujem na wc a bolo by mi to nepohodlné
jasne, ze pre chlapa je to adrenalin ist takto von, nvm co ste zas nechapavi a pre babu asi len ked ma minisuknu. ked ma dziny, sa jej akurat klitokoncek zosucha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Čo je pre chlapa na tom také adrenalínové? Ako nepoviem,kebyže to zo seba vypotí ženská,že si dá mini sukňu ... ale chlap? -.-
tak viem, ale hľadala som aspoň nejaký náznak adrenalínu... tak škót v prievane
je to pohodlnejsie
adrenalin to uz je v napchatom autobuse skoro rano
nevidim v tom pointu
a je to nechutne
@zuzanne112 ocakavam ta tak!
ako? v sukni či riflách?