Boli sme už 4x na cca týždeň v lete a vždy to bolo strašne super, sme si väčšinou aj sami varili a tak :happy: Len potom, keđ sa vrátime mávam depku, že mi chýba
Tento rok ešte neviem kam a kedy pôjdeme.
chodíme spolu prečo nie mám len potom rovnaký problém, keď sa vrátime, je mi za tou dovolenkou smutno boli sme aj v zahraničí a aj na Slovensku. neviem si predstaviť ísť na dovolenku a nevziať ho zo sebou
s tym jednym normalnym som bola 3x a bolo to vacsinou v pohode prva sa dala, druha a tretia boli velmi velmi fajn ale ano, vo vseobecnosti ak mam priatela tak ratam s tym ze pojdeme na dovolenku spolu.
momentálne sme na spoločnej pracovnej dovolenke v UK na dva a pol mesiaca
a predtým letá, no to sme boli mladí ako 17-18 roční bola naša spoločná dovolenka letná že sme boli týždeň na chate ale aj s kamarátmi ale aj tak bolo fajn..a chystáme sa budúci rok pri more..
s každým sme len chceli a nikdy to nevyšlo s posledným ex sme si na to aj začali šetriť, no podarilo sa nám medzitým bábo, tak nič z toho nebolo zas...
ale pevne veriim, že o rok s horsom už volakde pôjdeme oddýchnuť keby sa nejdeme budúci mesiac sťahovať, mohli sme iisť už tento rok...ale neva..už ten jeden rok hore dole..to vydržiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
chcela by som raz
Zavisi ako vela casu mame a ci mam ja volno vtedy, kedy ona
Tento rok ešte neviem kam a kedy pôjdeme.
a predtým letá, no to sme boli mladí ako 17-18 roční bola naša spoločná dovolenka letná že sme boli týždeň na chate ale aj s kamarátmi ale aj tak bolo fajn..a chystáme sa budúci rok pri more..
ale pevne veriim, že o rok s horsom už volakde pôjdeme oddýchnuť keby sa nejdeme budúci mesiac sťahovať, mohli sme iisť už tento rok...ale neva..už ten jeden rok hore dole..to vydržiim