mne zistili epilepsiu v 12,záchvaty som mala pravidelne každý mesiac kým som brávala tabletky dépakine chrono ,ale letos mi zmenili liečbu a beriem tabletky lavemed v kombinácii s tabletkami orfiril a od vtedy som záchvat mala len raz ,chodím každé 3mesiace na EEG a mimochodom aj fajčím aj pijem a výsledky mám stále lepšie treba veriť v dobro a zaúčinkuje samoliečba
@tibco28 zda sa mi to napisane po madarsky alebo po akom, ale odpisem co viem, kamoska ma nejaku ,,lahku epilepsiu,, tzv. na 4 roky ci co, zerie tabletky kazdy den, nemoze chodit na diskoteky a blikajuce veci sa na ne pozerat... a pravidelne by mala chodit spavat, raz bola v tescu na nocnej a rano odpadla a sanitka, lebo dostala zachvat... ako ona ma tu lahku formu, neviem si predstavit tazku :/ ... a ked sa jej nieco stane, tak sme vedeli, ze ma pri sebe taku vec, ktoru jej potom mame pichnut do zadku ... nejaka masticka ci co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak, prečo sa pýtaš a epilepsiu na teenagerskom fóre? myslíš, že 13 roční ti povedia niečo zmysluplné?