ludia prosim vas,ako si vyrobit na par dni teplotu?tak aby som vyzerala,ze som chora a aby som nemusela ist k rodine kde sa mi naozaj uz nechce ist lenze matka ma odmieta nechat doma tak potrebujem nejaky zaruceny "recept" ako mat taku chorobu aby som ako
@9 ma to byt take 4 dni a nechcem tam ist bo si chcem od nich oddychnut robit si v dome co chcem,prist alebo odist vonku kedy chcem,pozvat si kamosov domov.....
Na teplotu je tento recept - káva so soľou.. (ale obyčajná káva) .. veľa šťastia, ale myslím, že rozhovor s vašimi by bol lepší nápad . Ale, ak si nespoľahlivá a podobne, myslím si, že ťa ťažko nechajú doma samú, skôr nepôjdu ani oni a pokazíš im to . Tak rob ako vieš .
no to s kavou idem rozhodne skusit to mi kamoska poradila.....a to s octom bolo co?ja si nechcemzlomit ruku ani nic,jalen chcem vyvolat dojem choroby aby som ostala doma
o-oou mne sa to tu už všetko mieša, neviem prečo som si myslela že ona má 11, asi som si zase zmýlila fóra takže dlhujem verejné ospravedlnenie kúlcicidesať
chceš sa azse hrať na chytačku?
ani jeden spôsob vyššie uvedený nie je rozumný a osoba s dostatočnou inteligenciou by ho nikdy nevyskúšala
dojdi za mamou a povedz jej: "oci, zase mi padá mlieko z ucha"
keď sa zatvári začudovane, tak si vysmrkaj nos a vreckovku si nalep na čelo. Potom choď za otcom, chyť ho za nohu, drž sa jej ako kliešť a krič: "áá óó daj mi loj"
Potom odpadni a tras sa. Posnaž sa, aby ti tiekli sliny z úst. Pocikaj sa.
boze vy posledni co ste reagovali tak na tom som sa zasmiala ale sak ja viem co mi nejako neublizi vyrazne a co mi ublizi,sak mam rozum to s tou ortutou ma pobavilo ako for,ste to vyskusal?
Den pred odchodom si vecer urob nieco super mastne na veceru. Dajme tomu hranolky v panvici, veeela tatarky, skratka nieco co obsahuje veeela oleja. Celu noic nebudes moct spat a este ked sa podari tak ta vecera da aj riadny comeback
Skoda, ze som tak neskoro prisiel na tuto temu, napisal by som nejaky duchaplny koment, ktory by mal vysmesny charakter...ale kedze je to uz neaktualna tema, tak mas stastie, zaroven sa na to takto po ranu necitim...v kazdom pripade podla mna sa chces zozrat s kamaratkami u vas doma, taka mala VIP party by bodla vsak? Preto ten ojeeb rodicov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Alebo zjedz daco pokazene, zabije ti to den ale potom si v pohode, aspon ja som bol.
No tak to si fakt dobre vymyslela ...
Povedz im, že máš teplotu a zaručene ťa nechajú niekoľko dní samú doma, ach jaj ...
A mohla si rovno odpovedať aj na to, že prečo tam nechceš ísť
A na ako dlho to má byť a prečo ťa nechcú nechať samú?
To nebude stačiť ...
Podľa mňa ešte bude treba vybrať si jednu obličku a rozmixovať pár prstov pre dobrý vizuálny efekt ...
Potom ju určite nechajú doma kým pôjdu preč ...
mne vzdy zabera ked vypijem citronovu stavu... staci ta co sa da kupit, nemusi byt cerstvo vytlacena...
No v ideálnom prípade by si mohla skúsiť odpovedať na všetky otázky čo som sa pýtal, hehe ...
Prečo ťa nechcú nechať doma?
Fuj, aká diskriminácia ľavákov!
Ale ne celu ruku, staci prst, potom po nom klepni lizickou a vu ala, prst je zlomeny a ani to neboli
Alebo namočiť do octu hlavu a potom ju hodiť von oknom ....
Aj ste si prečítali poriadne o čo ide, keď dávate takéto rady?
Ako kvôli takejto blbosti si niečo lámať, neviem, neviem ...
nem, s rukou v octe alebo s rukou na stene čakať hodinu?
aj ked mala by som vziať do úvah, že drahá ledva dovŕšila vek 11 rokov. takže
JA SOM VTEDY EŠTE NEKLAMALA!!!
Štatistika je, že je viac pravákov než ľavákov
Nie, že Coolcice sa viac zída pravá ruka ako ľavá
Napísaných má 17 ...
Na blbú otázku blbá odpoveď je zhruba to, čo predviedol @tikalok - pekná irónia ...
Ale ty jej radíš spôsob, ktorý podľa mňa nie je moc rozumný a môže viesť k niečomu nedobrému
Ahaa, to ty si hral to monštrum doktora Frankensteina?
chceš sa azse hrať na chytačku?
ani jeden spôsob vyššie uvedený nie je rozumný a osoba s dostatočnou inteligenciou by ho nikdy nevyskúšala
ale to zjedenie kriedy vraj áno
No to ešte nie je argument na to, aby si uvádzala ďaľší nie extra rozumný spôssob ...
Možno zakladateľka až tak inteligentná nie je a bola by ochotná to urobiť ...
A povieŠ mi už konečne prečo ťa nechcú nechať doma?
dojdi za mamou a povedz jej: "oci, zase mi padá mlieko z ucha"
keď sa zatvári začudovane, tak si vysmrkaj nos a vreckovku si nalep na čelo. Potom choď za otcom, chyť ho za nohu, drž sa jej ako kliešť a krič: "áá óó daj mi loj"
Potom odpadni a tras sa. Posnaž sa, aby ti tiekli sliny z úst. Pocikaj sa.
a je zaručené nielen pobyt v nemocnici podľa dĺžky fetovania ortute, ale aj domáce väzenie na dobu neurčitú a to môže od rodičov oddychovať koľko chce
Rano urcite nebudes vyzerat sposobila niekam ist.