Normalne virusove ochorenie, ktoré sa často vyskytuje pri výkyvoch teplot a velkých klimatických zmenách v mesačnych prechodoch.
Virúsú sa dá predisť jedine, dobre vybudovaným imunutnym systemom. Ak je imunitny systém slabý, alebo sa z danym tipom virusu ešte nestretol, telo sa neobraní a virus prenikne do obehu. Po vyliečení sa telo na daný vírus imunizuje a v buducnosti bude schopní nadným zvitaziť. V dnešnom svete je dosť tažké braniť sa ochoreniam a virusom, kedze su neustále nove a tazšie liečitelné. Imunitu si je možné vybudovať roznymi prvkami, a vyzivovymi doplnkami. Najlepšie su však čisto prirodne, otužovanie a správne obliekanie, vyhýbanie sa väčšim skupinam ludí, dotykmi v mhd, klučky, prenos slinami (pitie po druhom) atd. Je množstvo faktorov.
11: Ja mám tiež oslabenú imunitu, často bývam chorá. Tie rady sú dobré, len akurát sa nedajú niektoré reálne v živote dodržiavať.Napríklad sa nezdržiavať tam, kde je veľa ľudí, to sa dodržať nedá
Jasne, ze sa to neda dodrzat, preto by sme mali mat dobru imunitu proti tomu. Ale v tejto dobe je to skor nemozne, lebo vsetci sedia doma za PC a ani ich nehne sa ist prevetrat a potom sa cuduje, ze ma oslabeny organizmus
to: Janulka3112 > Nemusím opisovať s knihy ani stahovať z internetu, pretoze studujem medicinu, a nekradnem informacie. Pišem len to čo viem a čomu sa rozumiem, tak ze overuj az potom zapisuj
tenpatic: dik za info ale nejaka praktickejsia rada ked uz tu chripku mas by nebola? musim ist lekarovi ci staci ked nahodim medicinu typu theraflu a lezanie v posteli? lekarovi sa mi moc nece
No pozri, moze to byt aj angina ak ta to potesi Ja viem, nemala by som si robit srandu, lebo sa to nakoniec obrati proti mne To ja len ze ked to hrdlo... Tak skore uzdravenie ti ale zelam A inak ja tiez niekedy vobec neidem k lekarke a preide to samo. Aj tak mi skoro vzdy predpisala iba paralen...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale tak zalahnut do postele a slopat vela caju (najlepsie taky polohoruci) a malo by to zabrat vcelku rychlo.
pekne pockaj, neprehanaj to to skodi
Virúsú sa dá predisť jedine, dobre vybudovaným imunutnym systemom. Ak je imunitny systém slabý, alebo sa z danym tipom virusu ešte nestretol, telo sa neobraní a virus prenikne do obehu. Po vyliečení sa telo na daný vírus imunizuje a v buducnosti bude schopní nadným zvitaziť. V dnešnom svete je dosť tažké braniť sa ochoreniam a virusom, kedze su neustále nove a tazšie liečitelné. Imunitu si je možné vybudovať roznymi prvkami, a vyzivovymi doplnkami. Najlepšie su však čisto prirodne, otužovanie a správne obliekanie, vyhýbanie sa väčšim skupinam ludí, dotykmi v mhd, klučky, prenos slinami (pitie po druhom) atd. Je množstvo faktorov.