Kedze som filmovy nadsenec, je pochopitelne ze moje fora sa budu tykat filmov. Toto by som chcela zamerat na dalsieho famozneho rezisera Christopera Nolana... Jeho najnovsi Temny rytier bol mnam hlavne Joker
holýnájt, hlboko sa mýliš, aj keby že človek si pozrie z toho podnetu, čo píšeš ten film, zabudne na to, že tam hral nejaký herec, čo umrel...Joker je špičková, nádherná, famózna filmová postava, ktorú nie je možné si neobľúbiť, každý so mnou súhlasí, keď poviem, že celý ten film držal úroveň on? toho japončeka som ani nevnímala, ešte poliš gordon a morgan freeman seknú vo filme dobre, aby sa nepovedalo, že je to len Joker , ňa a všetci kritici zrejme skladajú klobúky pred ním...veď čo už, Heath za to nemôže, že to zahral dosť dobre...vlastne...môže
inak ja by som mohla založiť diskusiu o georgeovi lucasi, ccc...a možno by bolo fajn začať s tým, koľko toho majú hviezdnej vojny spoločné s hollywooodom, lebo moje skúsenosti vravia, že si mnohí myslia, že veľa, lebo je to komercia a blablabla
ale režisér a christian bale v rozhovore tvrdili niečo iné...je pravda, že sa na pár týždňov zavrel do hotela, aby sa do neho vcítil, ale bale vravel, že ako skončilo natáčanie, bol normálny, ja o tom veľa neviem, treba sa popýtať súdneho lekára, čo ho pitval
@holyknight ser na to, ja zas vravím, že sa všetci idú posrať, že Legder zomrel a vravia, že film, či jeho výkon je dobre hodnotený len kvôli tomu, že zomrel, čo je absolútna kravina ...
@16 ja netvrdím, že som filmový znalec, to by som si nedovolila robím síce v kine... no... mala by som asi začať tie filmy pozerať no každopádne ma taký žáner neoslovuje, a je jedno, že pár filmom posadnutých blbečkov o tom napíše ohromné recenzie mne sa to proste nepáči, je to môj osobný názor a nikomu ho nevnucujem
Nolan je dobrý... Skvelé bolo hlavne Memento, Temný rytier, Dokonalý trik... Videl som aj jeho režisérsku prvotinu - krátky film Doodlebug a tiež výborný zážitok ... Je to talent, no ... K Temnému rytierovi: Veľmi dobrý comics, možno jeden z najlepších v posledných rokoch... vlastne temná kriminálka s úžasným záporákom. Za seba môžem povedať, že som na plátne Ledgera nevidel. Bol to Joker. Naozaj, nechcem aby to vyznelo pateticky, ale fakt som mal dosť často pocity, že Heath Ledger = Joker. Skvelý herecký výkon. Ostatní herci tiež nezaostávali. Výborný, prekvapivý dej, no proste jeden z najinteligentnejších "komerčných" filmov posledných mesiacov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
majlos: to sú len fámy, že zomrel kvôli tej role
dvdscr nepostačí?
@holyknight ser na to, ja zas vravím, že sa všetci idú posrať, že Legder zomrel a vravia, že film, či jeho výkon je dobre hodnotený len kvôli tomu, že zomrel, čo je absolútna kravina ...
Darmo, filmový znalec sa nezaprie ...
Len tak do budúcnosti: radšej si niečo tom filme zisti predtým ako niečo takéto napíšeš
No ono "nesedí mi žáner" a "šiťácky film" aj znie trochu inak
Tak želám pekný zážitok