Ak budem jest denny 3 kajzerky alebo celozrnne pečovo trebars s morčacou šunku alebo zelenivou k tomu nejake ovocie popripade ak ma to nezasýti alebo nejaký čaj-jogurt plus budem cvičiť pol hodinu denne je môžné,že schudnem ? Dokážem takto schudnúť aspoň
skús si dať 1-2 Keiserky každé 2 hodiny doobeda. Doobeda jedz aj ovocie, aspoň 2 pomaranče , celý deň pi zelený čaj (kľudne aj 5 šálkov ) Po obede len pol keis. každé 2 hodiny a od 16:00 len paradajky alebo inú zeleninu.
+ každý deň 40 minút beh, tep musí byť 120-130. Potom je fajn doplniť cukor do 40 minút po výkone. Ak sa ti dá behávaj na ráno.
@mixy ked chceš naozaj schudnúť radím ti jest tmavé a celozrnné pečivo dalej si dávať pozor na tuky a umelé sladidlá, nerob takú hlúposť ako sú diéty, jedálniček sa dá skombinovať tak aby bol zdravý ale výživný a čo sa týka cvičenia najviac schudneš pohybom....čiže behanie, bicykel, korčule, aerobik....
3 kajzerky denne pri režime chudnutia? to koľko ich zješ, keď nechudneš? pečivo vôbec nejedz!!! ovocie len do obeda, večer zeleninu...nemáš čas na prípravu jedla? tak ti poradím skús zeleninové šaláty, nakrájať zeleninu snáď stihneš
Kebyze schudnem jak ten typek na tej stranke v @1 , asi chytim depku a vlastne za 9 rokov by som z neho aj kulturistu urobil a nie toto...a on sa este odfoti aky skvely urobil pokrok? wtf ?
@jegon dakujem ,ako tak sa podla tohoto aj ,cvičím insanity každý deň do obeda 2 kajzerky a takto ,ale stále mam chuť jest asi budem cucať mentolky aby som nemala na nič chuť :/
Do obeda si daj dva rozky radsej. Zjedz normalny obed a od obeda len zeleninu, ak si hladna tak viac zeleniny , pi vela zeleneho caju, a najma pracuj a hyb sa, potrebujes mat aktivitu aby si sa neprezrala z nudy.
si pozries na nete co ma kolko a na potravinach kde to je napisane, tak na obale a vsetko, co za den zjes tak zratas. Potom su na nete pirblizne vzorce jak si vyratat kolko by si mal mat prijem a od toho podseknes tak 500kcal na den, ked to nepojde tak 700kcal. ale musis ozaj poctivo vsetko
ak chces schudnut nejedz pecıvo, mastne jedla a sladkostı... to by tı malo pomoct a bez problemov schudnes ale zase nıe teraz ze budes ostatne vecı jest na kıla... a nejedz neskoro vecer a cvıc rano ak sa da, tak ısto po cvıcenı tı najlepsıe spaluje cıze ak nevıes bez pecıva vydrzat a je to s tebou naozaj take vazne tak sı daj po cvıcenı jedıne ale 3 by sı mohla obmedzıt na 1
a skus vydrzat cvıcıt aspon hodınu ... a fakt najlepsıe je ıst hned rano ked sazobudıs nalacno, po prve super start dna a po druhe mas to z krku a mozes sa venovat ınym vecıam plus ked mas plnu hlavu myslıenok tak mas rano tu hodınu cas rozmyslat o nepodstatnostıach a potom zvysok dna sı mozes plnıt povınnostı, akurat je to tazke lebo nevıem cı rano mas cas predtym ako ıdes do skoly alebo prace a nıektore fıtka otvaraju dost neskoro, v tom prıpade sı chod zabehat aj ked teraz v zıme cojavıem, skor v lete by som behala vonku ked uz nebude sneh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
skús si dať 1-2 Keiserky každé 2 hodiny doobeda. Doobeda jedz aj ovocie, aspoň 2 pomaranče , celý deň pi zelený čaj (kľudne aj 5 šálkov ) Po obede len pol keis. každé 2 hodiny a od 16:00 len paradajky alebo inú zeleninu.
+ každý deň 40 minút beh, tep musí byť 120-130. Potom je fajn doplniť cukor do 40 minút po výkone. Ak sa ti dá behávaj na ráno.
Počítaj si kalorie pri každom jedle!
@method dakujem vyskúšam
@jegon dakujem ,ako tak sa podla tohoto aj ,cvičím insanity každý deň do obeda 2 kajzerky a takto ,ale stále mam chuť jest asi budem cucať mentolky aby som nemala na nič chuť :/