ahojte, neviete náhodou, či existuje niečo, o by prirodzene potlačovalo chuť na jedlo? lebo neznášam ,keď som tak strašne mlsná, že neviem, čo by som zožrala... nejake konkrétne ovocie, alebo tak... vďakaaaaa
hej...aj ja som to citala o tom mieste nad hornou perou...vyskusala som to...aaaa.....NIC!!!!
hej...hovori sa ze hlad je prezleceny smäd..ja ked som surne potrebovala schudnut som iba pila..pila ..a pila....najlepsie cistu vodu alebo mineralku...a keby si si chcela doplnit cukor v tele tak mozes aj ochutenu...ale jest treba...aspon trikrat za den v malych mnozstvach..
priznam sa..ze mne niekedy zajebalo...a robila som to iste co bulimicky..ale to ti neradim...ani s tym nezacni.niekedy sa tazko odvyka..je to kravina..riadna....(aby ste si nemysleli ze ju na to navadzam... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hej...hovori sa ze hlad je prezleceny smäd..ja ked som surne potrebovala schudnut som iba pila..pila ..a pila....najlepsie cistu vodu alebo mineralku...a keby si si chcela doplnit cukor v tele tak mozes aj ochutenu...ale jest treba...aspon trikrat za den v malych mnozstvach..
priznam sa..ze mne niekedy zajebalo...a robila som to iste co bulimicky..ale to ti neradim...ani s tym nezacni.niekedy sa tazko odvyka..je to kravina..riadna....(aby ste si nemysleli ze ju na to navadzam... )